Legközelebbi eseményeink


A kosárlabdában is van döntetlen!

2016. január 25. (hétfő) 11:52
Két remekül felkészített csapat találkozott a Körcsarnokban! Két remekül felkészített csapat találkozott a Körcsarnokban!

A juniorok párharcának első felvonásán igazságos döntetlen született! 

Teljes mértékben a szombati visszavágón dől el, hogy melyik csapat jut be vagy kerül vissza a Kiemelt Bajnokságba.

Sok pontatlanság jellemezte mind támadásban, mind védekezésben a miskolciakat. Majd minden vendég - sokszor nem is túl agresszív sebességű - betörést test mellett pihenő karokkal asszisztáltunk végig. Többek között ennek, és az elöl kihagyott ziccereknek is köszönhetően végig csak futottunk az eredmény után.

A második félidőben Bihari hármasaival előbb a lélektani, majd a rendes előnyt is megszereztük, ám Galló kipontozódása után a minimális 4 pontos vezetésünket rutintalanságból adódó hibák miatt már nem tudtuk megőrizni.

A mérkőzésen kiderült, hogy a csabaiaknak mennyit számított az elmúlt félév, amikor is a legjobbak között tudtak szerepelni. A mieink teljesítményéről viszont bátran kijelenthetjük, hogy ennél sokkal többet tudnak a kosárlabdázásról és reményeink szerint sokkal nagyobb koncentráció segítségével a visszavágón ezt meg is fogják tudni mutatni!

 

MEAFC - Békéscsabai KK    73 - 73  (21-22, 13-16, 23-19, 16-16)

MEAFC: Orliczki M. (14/3), Bihari (26/12), Orliczki B. (8), Galló (19), Kalassai (6). Csere: Homoki.  Edző: Vukicevic Milen.

Békéscsabai KK: Zombai (20/9), Runa (10), Félix (14), Rudner (6), Tyetyák (4), Csere: Szűcs (7), Csák (6), Farkas (2), Faragó, Salamon, Bencsik, Mihály. Edző: Tóth Tamás.

 

Milen Vukicevic, vezetőedző: Nem jól nyitottuk meg a mérkőzést, bekövetkeztek olyan hibák, amelyek eddig nem voltak jellemzőek a csapatra, és ezek sajnos a végjátékig követtek minket. Lehet, hogy a meccs fontossága is befolyásolta ezt, de ennek nem szabadna kifogásnak lennie. Egy olyan jó csapat ellen játszottunk, aki minden pillanatban tudta, mit akar csinálni. Van még 1 hét hogy elemezzük a hibáinkat mert ez csak az első félideje volt a párharcnak.......

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk