Legközelebbi eseményeink


A vártnál is magabiztosabban győzött a csapat!

2019. április 25. (csütörtök) 19:18

Igazi értékmérő, hogy heten is elérték a tíz dobott pontot a negyeddöntő első felvonásán.

Miskolci Egyetem – BME-MAFC 102-46 (30-14, 19-10, 30-13, 23-9)

Fiú Egyetemi Bajnokság rájátszás, negyeddöntő 1. mérkőzés.

Miskolc, Körcsarnok, 110 néző.

Vezette: Gergely Csaba, Domán István.

MEAFC: Takács (13), Szanyi (10/6), Tóth (18), Kopasz (12/3), Lippai (14). Csere: Piukovics (17/6), Gonda (14/6), Orliczki B. (2), Orliczki Már. (2), Szőke. Edző: Drahos Gábor.

BME-MAFC: Tálos (3/3), Fehér (8), Schaul (9/3), Csepregi (4), Fekete (5). Csere: Tóth (10), Lukács (4), Koflanovics (3), Velenyák. Edző: Tiba Klára.

 

A legutóbbi kiírás arany és bronzérmes csapatainak „utódai” találkoztak Borsodban, ahol a bajnoki címvédő Miskolc villámgyorsan szándéknyilatkozatot tett a végeredményre vonatkozóan. Nagyobb sebességgel és keményebb védekezésükkel folyamatosan őrölték fel az Andrássy nélkül érkező fővárosiakat, így a különbség a lefújás pillanatáig folyamatosan nőni tudott. Szanyi triplájával a 100 pontot is átlépte a házigazda, akik így – a keddi visszavágótól függően ugyan, de - karnyújtásnyira kerültek az elődöntőbe jutástól.

 

Drahos Gábor (Miskolci Egyetem): Az első három percet leszámítva a mérkőzés tétjének megfelelő odafigyeléssel és alázattal harcolt a csapat. Nagy sebességet tudtunk diktálni, így folyamatosan tudtuk növelni a különbséget. Gratulálok a csapatomnak, mert 1-2 buta hibától eltekintve úgy dolgoztak, ahogy vártam. Hasonló koncentrációval készülünk a visszavágóra, hogy siker esetén hasonló koncentrációval készülhessünk a folytatásra is.

Tiba Klára (BME-MAFC): A miskolciak jóval összeszedettebbek voltak, mint mi, csapatként is jobban működtek. Sajnos mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk, ezzel valószínűleg kiejtettük magunkat és elvesztettük a továbbjutás lehetőségét. Otthon igyekszünk még egyszer szépen helytállni, köszönöm a srácoknak az egész éves munkát, becsülettel végig küzdöttek!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk