Legközelebbi eseményeink


Ajánlott esemény: Futók és bringások nemzetközi randevúja

2017. május 21. (vasárnap) 22:01

A 25. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalt  június 17-én rendezik meg. A 6. Maratoni Hétvége másnapján, június 18-án a 6. Kondenzgyík Maraton nemzetközi terepkerékpáros viadal várja a sportbarátokat azonos helyszínen, a Csanyik-völgy Királyasztalon.

Az 1991-ben Kisgyörgy Ádám, a miskolci Marathon Club SE alapító elnöke és csapata által elindított Bükki Hegyi Maraton  terepfutó verseny azért ünnepli csak idén negyedszázados  jubileumát, mert a főrendező váratlan megbetegedése miatt kétszer elmaradt a határon innen és túl egyaránt nagy népszerűségnek örvendő, eddig mintegy húsz (!) nemzet képviselői által megtisztelt verseny.

A Katona Ferenc önkormányzati képviselő vezette szervezőbizottság tagjai ebben az évben is valamennyi korosztály számára kínálnak megméretési lehetőséget. A Csanyik-völgy Királyasztalon kialakítandó versenyközpontból négy egyéni (3,5 km, 10,5 km, 21 km, 42,2 km) szám és a maratoni váltó (4x10,5 km) tagjai vághatnak majd neki a távok teljesítésének.

A futás szerelmesei május 30-ig küldhetik el kedvezményes előnevezésüket.  További részletek, versenykiírás, pályaleírás a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon.

A verseny része a 6. Maratoni Hétvégének, melynek másnapján, 2017. június 18-án, azonos helyszínen rendezik meg a 6. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi terepkerékpáros versenyt, valamennyi korosztály számára. A 28, 56 és 84 km-es felnőtt távok mellett a Csanyik-völgy Királyasztalon kijelölt versenyközpontban – minitávokkal - a gyermekekre is gondolnak a Nagy András vezette szervezők. (Részletek: www.miskolcmaraton.hu)

A 6. Maratoni Hétvége fővédnöke ebben az évben is dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere. Védnökséget vállalt a kétnapos eseményre Török Dezső, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Kiss János, Miskolc alpolgármestere, Pfliegler Péter,  Miskolc alpolgármestere, Rakaczki Zoltán, a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetője, Illyés Miklós, a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője, egykori judo olimpikon, Deák Bárdos Mihály, az MVSI szakmai vezetője, ötszörös világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok.

A rajtszámok belépési kedvezményt kínálnak a versenyközpont szomszédságában található Vadasparkba, az európai hírű miskolctapolcai Barlangfürdőbe és reményeink szerint a nemrégiben felújított Diósgyőri Várba.
A szombaton és vasárnap is rajthoz állók kiérdemlik a "Double Finisher"-pólót. A maratoni futó távot és a legalább 56 km-t tekerők a "Double Finisher Extra" díjért is versengenek. A képlet egyszerű, akinek az összetett ideje a legkevesebb, az viheti haza a kupát és ajándékot.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk