Legközelebbi eseményeink


Amerikai foci fezen

2016. május 26. (csütörtök) 09:46

A MEAFC Lions második FEZEN Divízió II-es mérkőzésén, idegenben, a rendes játékidőben játszott döntetlen után, a hosszabbításban vereséget szenvedett a Gladiators 2 alakulatától.

A mérkőzés biztatóan kezdődött a Lions számára, hiszen egy mezőnygóllal megszerezték a vezetést (0-3), ezt követően azonban a Gladiators csapata fordítani tudott, és sikerült a touchdown utáni 2 pontos kísérletük is (8-3). A második negyedben Kormos Sándor két futott touchdown-jának, és egy sikeres extra pontjának köszönhetően, a MEAFC Lions vezetésével mentek pihenőre a csapatok (8-16). A második félidőben a Gladiators kezdett szerzett futásból egy touchdown-nal, majd Kormos Sándor megszerezte harmadik futott touchdown-ját, ezzel növelve a MEAFC előnyét (14-22). A szoros végjátékban ellenfelünknek sikerült még egy touchdown-t szereznie, majd csapatunknak nem sikerült levédekeznie egy újabb két pontos kísérletet sem, így döntetlenre módosult az állás (22-22). Az oroszlánoknak még adódott egy lehetősége, hogy rendes játékidőben eldöntse a mérkőzést, azonban elvesztették a labdát, így hosszabbításban kellett eldönteni a meccs végeredményét. A hosszabbításban mindkét csapatnak volt egy-egy támadássorozat lehetősége. A Gladiators élt is ezzel, touchdown-nal fejezte be támadását, és mivel ezt követően csapatunknak nem sikerült pontot szerezni, így eldőlt a 29:22-es végeredmény.

A Lions támadósorából ki kell emelnünk Kormos Sándort, hiszen összes pontszerzésünket neki köszönhetjük. A védelemből Zsitnyánszki Róbertet emelnénk ki, aki remekül siettette az ellenfél irányítóját és többször állította meg futójátékukat.

A MEAFC Lions következő mérkőzése – ami az utolsó alapszakaszbeli hazai mérkőzés – május 29-én 15:00-tól kerül megrendezésre a Miskolci Ifi pályán. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Biztassuk együtt a csapatot, hogy megszerezzék első győzelmüket a magyar bajnokságban!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk