Legközelebbi eseményeink


Bemutatjuk U-20-as csapatunkat!

2019. szeptember 12. (csütörtök) 07:48

A kettős terhelés és a fejlődés a fiatalok idei feladata.

Hét felkészülési meccset játszott a MEAFC-Miskolc felnőtt csapata, a keretnek pedig több, mint a fele saját nevelésű U-20-as korú játékosokból állt össze.

A szigetszentmiklósi színekben érkező Zsíros Akadémia elleni rajt előtt Tóth Gábor vezetőedzőt kérdeztük a MEAFC U-20-as keretéről, céljairól. 

Idén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az amúgy sem túl idős csapatunk tovább fiatalodott. A gerincet adó nyolc játékosunk pedig az egész alapozást a felnőtt NB I-es csapattal csinálta végig. A fiatal miskolciak közül majd mindenki bemutatkozhatott már az NB I-ben is, de a közös felnőtt edzések ideje csak most érkezett el számukra. Erős bajnokság előtt áll a csapat, így sokat számíthat, hogy vannak, akik 18 évesen már a harmadik U-20-as szezonjukra készülnek az idén. 

Az Orliczki Mátyás, Gadus Fábián, Pap Arion, Szőke Gábor, Hartman Ákos ötös is régi motorosnak számít az U-20-as gárdában, hozzájuk csatlakozott a tavalyi szezon végén Szerencsről Asszú Áron, Sándor Bence és Vecser Milán, nyáron pedig Debrecenből Kozák Bertalan. A célunk az volt h ezek a fiatal játékosok is felvegyék az NB I fordulatszámát és az edzőmérkőzéseken mutatott teljesítményük alapján elmondhatom, hogy jó úton haladnak. Mindannyiukra meghatározó szerep vár az előttünk álló U-20-as és a felnőtt bajnokságban egyaránt! Előbbinél csapatunk célja elsősorban az volna, hogy ezek a játékosok minél hamarabb meghatározó emberei legyenek a felnőtt csapatnak, de szeretnénk bejelentkezni az első négybe jutó csapatok közé is. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha – közel 100 fős U-20-as szurkolótáborunk tagjai - hamar megjegyeznék ezeket a neveket, amelyek a felnőtt csapat győzelmeiről beszámoló hírekben is sűrűn olvashatók lennének!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk