Legközelebbi eseményeink


Bennmaradtunk

2017. október 20. (péntek) 18:59

Kenguru Kupa, Alapszakasz 1. forduló, 2. régió

Vörösmarty Zsiráfok MEAFC Csibészek 53-55  (8-13, 13+4-12+4, 10-5, 18-21)

Miskolc: Bokros (19), Simkó (10), Ináncsi (9), Orosz (4), Szászfai (4), Lakatos (2), Papp (2), Prekop (2), Kohári (1), Tornai, Zupics. Edző: Sárréti Gézáné.

MEAFC: Horváth (18), Váradi (9), Burony (5), Tisza (5), Tomolya (4), Tóth (4), Kósa (3), Simon (3), Révay (2), Miskolci (1), Orosz (1), Steffer. Edző: Szollár Gergő.

 

MEAFC Csibészek - Egri Kék Oroszlánok 42-86  (5-25, 17+6-12+6, 8-28, 6-15)

MEAFC: Csiky (13), Váradi (12), Tisza (9), Burony (2), Horáth (2), Kósa (1), Rem (1), Simon (1), Steffer (1) Orosz, Tomolya, Tóth.  Edző: Szollár Gergő.

Eger: Ficsor (20), Vágner (18), Besenyei (14), Pirk (9), Karcz-Lukács (6), Magyar (6), Szarka (4), Damaszlai (4), Sass (3), Bóta (1), Molnár (1), Görömbőly. Edző: Kiss György. 

 

Szollár Gergő: A mérkőzés előtt, a bemutatkozást követően csak egy-két szó jutott a meccsre. Nem tudtam, hogy készüljek, “Mi hol tartunk?”, “Az ellenfeleink hol tartanak?”, egy biztos pont volt, ami mindig ugyanaz: érezzük jól magunkat!

A melegítésnél próbáltam felmérni a csapatot és megválaszolni a kérdéseket.“In medias res” kezdéssel egyből a mélyvízben találtuk magunkat. Újdonsült csapatommal egy parázs mérkőzést játszhattunk. A “hazai” lányok nem kíméltek bennünket. Sok hibával játszott mind a két együttes, de szerencsére mi többször tudtuk ezt kihasználni. Váltakozó vezetéssel folyt a mérkőzés. A negyedik negyedben tízszer (!!!) változott a vezetés birtoklása. Szerencsére a végjátékban észnél voltunk, így sikerült megnyerni az összecsapást.

A vasárnapi nap során kaptam meg életem első technikai hibáját edzőként, részben szándékosan. Nem tudom elfogadni mini korosztályban a kosárlabda alapszabályainak figyelmen kívül hagyását. Ha ezeket a hibákat most nem szűrjük ki, tudatosítjuk és következetesen nem tartatjuk be a srácokkal/lányokkal, akkor a későbbiekben szembesülnek majd vele, amikor már “komolyan” versenyeznek. A cél az,, hogy ott már ne ezzel kelljen foglalkoznunk.

A második mérkőzésen egy idősebb, előrébb járó csapattal találkoztunk. Támadásban esetenként fel tudtuk venni a kesztyűt, ám védekezésben alul maradtunk. A következő időszak fontos feladata az egyéni védekezési alapelvek rögzítése kell legyen.

A “B” csoportban maradás megvalósult. Látszik a srácokon, hogy küzdeni nagyon tudnak és nyerni nagyon szeretnek. Sok biztató jelt láttam, amire lehet építkezni, viszont nem lehet elsiklani a rengeteg hiba felett sem, amire fény derült. Remélem a következő fordulóra sikerül előre lépni ezek kijavításában.

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk