Legközelebbi eseményeink


Beszámoló - XVII. Miskolci Egyetemi Sportnap

2016. október 11. (kedd) 23:50

A Miskolci Egyetemi Sportközpont és a MEAFC szervezésében 2016. szeptember 20-án sor került a XVII. Miskolci Egyetemi Sportnapra, mely a hagyományok szerint, kötelezően sporttal töltendő tanítás nélküli munkanap volt. Az idei évben az UNESCO közgyűlése szeptember 20-át az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjává nyilvánította. Egyetemünk büszkén csatlakozott a programsorozathoz, mely egész Európában, több száz egyetemen, több ezer hallgatót mozgatott meg ezen a napon. A Miskolci Egyetem hallgatói és dolgozói mintegy 1300 fős létszámmal képviseltették magukat a rendezvényen.

A Miskolci Egyetemi Sportközpontban a hallgatók kispályás labdarúgás, strandröplabda, csocsó, darts, streetball, tollaslabda, asztalitenisz, tenisz, sakk, és tájfutás spotágakban mérhették össze tudásukat. Az atlétikai 7 próba (100 m síkfutás, 100 m gátfutás, magasugrás, ötösugrás, medicinlabda dobás, súlylökés és gerelyhajítás) küzdelmei az egyetemi campus területén felépült, korszerű, rekortán atlétika pályán zajlottak, míg az erősember verseny a szabadtéri kondiparkban került megrendezésre. A legnépszerűbb kiegészítő programok a buborékfoci, a főzőverseny, illetve az Extreme Archery voltak.

A Karok Közötti Vetélkedőt a Gépészmérnöki és Informatikai Kar nyerte, ezzel egy évre megszerezve a Miskolci Egyetemi Vándorkupát.

Kilátogató vendégeink szórakoztatására további programokkal készültünk:

  • Wing Tsun Kung Fu bemutató
  • Ökölvívó bemutató
  • BodyART XTREME saját testsúlyos edzés
  • DVTK öregfiúk – Miskolci Egyetem oktatói, dolgozói gála labdarúgó mérkőzés
  • DVTK – MEAFC streetball gálamérkőzés
  • Szumo, boksz ring, élő teke, lökd meg a kecskét, goldsprint

Hallgatóink egész nap teljesíthették a #Beactive Sportnap keretében a Campus 3póbát (ugrókötelezés, fekvőtámasz, pingpong labdával dekázás). A nap végén a 131 résztvevő közül 3 szerencsést sorsoltunk, akiket – a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetséggel együttműködésben – 10.000 Ft-os Decathlon ajándékutalvánnyal jutalmaztunk.

Továbbá a Miskolci Egyetemi Sportnap a Mobilitás Hét jegyében zajlott, így minden kerékpárral érkező egyetemi hallgatónak és dolgozónak ajándékkal kedveskedtünk.

 

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk