Legközelebbi eseményeink


Borsodi motorossal erősített a MEAFC!

2015. szeptember 04. (péntek) 18:30

Endrész Tamás, a megyei kosárlabda élet egyik emblematikus játékosa a Miskolc idei első igazolása. A palánk alatti dinamizmusáról ismert erőcsatár négy nyíregyházi és összesen tizenöt szerencsi szezont követően csatlakozott az újfent B csoportos bajnokságra készülő egyetemi gárdához.

 

Ránézésre nem nagyon lehetett izomlázad az első edzések után?

A szerencsi csapattal már korábban elkezdtük az alapozást, ráadásul a nyáron mindennapos konditermi edzésekkel is készültem az új szezonra, így az erőnléti részt tekintve napra kész vagyok.

 

Aztán egyszer csak megcsörrent a telefonod?

Igen. Még június végén keresett meg telefonon Fazekas Csaba szakosztályvezető és felvetette a lehetőséget, hogy amennyiben a MEAFC NB I/B-ben szerepel a következő idényben, úgy számítanának a játékomra. Volt időm tehát gondolkodni, mielőtt döntést hoztam. A szövetségi határozatot követően újra keresett, én pedig jeleztem, szívesen csatlakoznék a csapathoz.

 

Nem lehetett könnyű döntés.

Nagyon nehéz döntés volt. Nehéz, mert a főiskolai éveket leszámítva mindig is Szerencsen játszottam, ahol a társak nem csak csapattársaim, de barátaim is. Ez egy olyan környezet, amiből az ember nehezen mozdul ki. Mivel az új csapatom rutinosabb tagjait régóta ismerem, így nem okozhat gondot a beilleszkedés. A klubvezetés részéről pedig minden támogatást megkapok ahhoz, hogy zökkenőmentesen menjen a munka.

 

A palánk alatti dinamizmusod elkél majd a B csoportban is.

A nevelőegyesületemnél évről évre eredményesen szerepeltünk, rendszerint az NB II-es tabella első felében végeztünk. A 2011/2012-es szezonban pedig az NBI/B-s bajnokságba is belekóstoltunk. Ezekben a szezonokban alapemberként rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtöttem, amit most szeretnék élesben kamatoztatni.

 

Fűt a bizonyítási vágy?

Lelkesen és várakozással telve állok a bajnokság elé, hiszen most kiderül, hogy ezen a szinten mire vagyok képes, mire elég az eddig megszerzett rutin. Természetesen mindent megteszek majd azért, hogy a csapatnak és a saját elvárásaimnak is megfeleljek.

 

Akkor a hazai meccseken külön szurkolótáborra is számíthatunk?

Remélem igen. Szerencsen a Bocskai Katolikus Gimnáziumban dolgozom földrajz-testnevelés szakos tanárként, mellette a helyi serdülőket trenírozom. A diákjaim egy része rendszeresen kijárt otthon a meccseimre, remélem időnként majd Miskolcra is benéznek.

 

Milyen játékerejű lesz a jövő évi MEAFC?

A társaim játéktudása, az egyéni képességek, a két hét alatt látott, közös munkához való hozzáállás mindenképpen azt támasztja alá, hogy tisztességgel helyt fogunk állni az idei mezőnyben is. Azt mondanom sem kell, hogy mi, játékosok – velem az élen – mindent meg fogunk tenni ennek a célnak az eléréséért!

 

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk