Legközelebbi eseményeink


Bp. Honvéd visszavágott a MEAFC-nak

2018. augusztus 31. (péntek) 12:46

Az NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokságra készülő MEAFC csütörtökön este Budapesten, a VI. Gyurasits István Emléktornán, a házigazda Bp.Honvédtől kapott ki, így a fővárosiak visszavágtak a közelmúltban, az egyetemi körcsarnokban megvívott edzőmérkőzésen elszenvedett fiaskóért.

A különösebb rápihenés nélkül, kemény edzésből a fővárosi vendégjátékra érkező miskolciakat a nagy múltú budapesti gárda tagjai valósággal állva hagyták a mérkőzés első két negyedében. A harmadik játékrészben – hasonlóan a szerdai, Veszprém elleni mérkőzéshez – ezúttal is  magára talált a MEAFC és megnyerte ezt az etapot. A befejező percekre ismét agresszívabb és pontosabba játékkal rukkolt elő a Honvéd, mely meghozta magabiztos győzelmüket.

 

Budapesti Honvéd – MEAFC 80-48  (22-9, 21-10, 17-22, 20-7)

Budapest, Simon János-sportcsarnok

Budapesti Honvéd: Kováts (2), Rozs (5), Debreceni (12), Pintér (9), Steier (1). Csere: Szalay (8), Fülöp (6), Bea (7), Stefán (5), Mucza (18), Tichov (5), Hargitai (2).  Edző: Puskás Artúr, Mészáros István.

MEAFC: Kopasz (3), Tóth B. (5), Hartmann (-), Takács (10), Szőke (-). Csere: Homoki (6), Orliczki B. (4), Béres (-), Orliczki Márton (-), Lippai (8), Szepesi (11), Szanyi (1).  Edző: Drahos Gábor, Tóth Gábor.

Drahos Gábor: - Szimpatikusan harapós Honvédtól kaptunk ízelítőt a lendületes csapatmunkából. Nincs ellenemre ez a stílus, azon dolgozunk, hogy nálunk is minél több percben megjelenjen ez a típusú kosárlabda. Köszönjük  a rendezőknek a színvonalas tornát!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk