Legközelebbi eseményeink


Bronzérmes a MEAFC-Bársony!

2020. február 10. (hétfő) 19:13

Röplabda 2019-2020 - U-13 MEAFC-Bársony

A Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály 3. fordulója során Kunhegyesen küzdhettünk meg. Ez a forduló emlékezetes marad számunkra, hiszen a fiúk megszerezték életük első röplabda érmét! A hónapok óta zajló kemény munka kifizetődött, a fejlődésük szemmel látható volt. 

Kunhegyesen február 1-jén első mérkőzésünket a házigazda Tomajmonostora ellen vívtuk. Már az első meccs igen izgalmasra sikeredett. Az első szettet 25-23 arányban a házigazdák nyerték, de végig szoros küzdelem volt. A második szettet 16-25 arányban csapatunk hozta. Elérkeztünk a döntő szetthez, ahol hihetetlenül izgalmas végjátékban ledolgoztuk több pontos lemaradásunkat és 25-27 arányban megnyertük a mérkőzést! 

Második mérkőzésünket a MAFC-BME csapata ellen játszottuk. Egy kemény ellenféllel néztünk szembe, akik frissen érkeztek a pályára, nekünk pihenő időnk sem volt. A fáradtság, az ellenfél technikai előnye és sokkal nagyobb játéktapasztalata azt eredményezte, hogy 3-0 arányban a MAFC –BME győzedelmeskedett. Ugyanakkor újonc csapat létünkre szépen helyt álltak a fiúk, a harmadik szettben csak 7 pont volt a különbség!

A helyosztók során elsőként testvércsapatunkkal, a MEAFC-ARANY csapatával küzdöttünk meg. Ezt 2-0-ra elvesztettük, de ki kell emelnem, év elejéhez képest, sokkal szorosabb mérkőzéseket tudnak most már a fiúk játszani a tőlük sokkal rutinosabb játékosok ellen. 

A bronz mérkőzés során ismét Tomajmonostorával kerültünk szembe. A fiúk hatalmasat küzdöttek, nagyon akarták az érmet. A több hónapnyi kemény edzésmunka után igazán ki voltak már éhezve a sikerre. Elhitték, hogy győzhetnek és győztek is! Magukat és utolsó erejüket összeszedve végig a tőlük telhető legjobb teljesítményt nyújtották a pályán – még fáradtan is - koncentráltak, akarták a győzelmet. Amikor betalált az utolsó nyitás és megnyertük a mérkőzést, hihetetlen boldogságot és örömöt láttam rajtuk! Igazi csapatként örültünk a győzelemnek! Ezért az érzésért éri meg edzéseken izzadni, ezért éri meg áldozatokat hozni! A mérkőzés után együtt szurkoltunk testvércsapatunknak, akik ezüstéremmel távoztak a tornáról. Ezúton is gratulálunk nekik!

 „Csapat legjobb játékosa” díjat Bialkó Milán kapta, aki csapatkapitányként immáron 3 tornán keresztül végig megbízható, stabil teljesítményt nyújtott játékával. 

Őszintén remélem, hogy a most kapott bronzérem kellő motivációt biztosít a gyerekeknek a jövőben arra, hogy még keményebben dolgozzanak, még tovább fejlődjenek. 

Gratulálok a csapatnak, szép volt fiúk! 

 

MEAFC-Bársony: Bialkó Milán, Bártfai Ákos, Polanen Áron, Kormos Huba, Skoda Bálint, Lakatos Levente, Konecsni Benedek, Repei Ákos, Iglai Bence

Edző: Obbágy Zsuzsanna

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk