Legközelebbi eseményeink


„Cápatámadás” áldozata lett a MEAFC!

2019. október 26. (szombat) 14:21

A tavalyi bronzérmes Blue Sharks otthonában nem volt esély a sikerre.

A vendégek sérült amerikai játékosuk nélkül sem kezdték rosszul a találkozót, ám Tóth rutinja és tömege, valamint az egyre jobb formába lendülő Hobbs révén villámgyorsan rendezte sorait a Nyíregyháza. Kozák betörései ugyan miskolci reményre adtak okot, ám a védekezést nem sikerült stabilan megoldaniuk a borsodiaknak, így magabiztos hazai vezetéssel zárult a nyitó rész (26-16).

 

A házigazda hárompontosait a továbbiakban is sikerült teljesen levédekezni a vendégeknek, ám Sitku vezetésével közelebbről is magabiztosan tartotta tisztes előnyét a hazai csapat. A miskolciak több buta eladott labdával gátolták saját felzárkózásukat, ezekre villámgyors lerohanásokkal és zsákolásokkal felelt az ellenfél (56-38).

A második félidőben is igyekezett a fiatal MEAFC, ám a lendületbe jövő Nyíregyháza óriási tapasztalati fölényben játszva ekkora végleg eldöntötte a találkozót. Közel harminc pontos előnyüket látványos gólpasszok révén hizlalták fel, míg a miskolciaknak maradt a derekas helytállás (75-59).

A záró negyed legvégén a hazaiaknál érkeztek a perememberek is, akik a vendégek U-20-as játékosai ellenében zárták a mérkőzést. A megérdemelt nyírségi sikerhez nem férhet kétség, a miskolciak pedig várhatják a következő fordulóban a Vasas gárdáját (95-67).

 

Hübner-Nyíregyháza Blue Sharks – MEAFC-Miskolc 95-67 (26-16, 30-22, 19-13, 20-16)

NB I/B Piros csoport 5. forduló, Nyíregyháza, Continental Aréna, 200 néző.

Vezette: Pozsonyi László, Fodor Attila, Drenyovszki Dániel.

Nyíregyháza: Hobbs (23/3), Szobi (6), Bazsó (10/3), Sitku (15), Tóth (12). Csere: Bus (12), Mokánszki (8), Czinger (6), Demeter (3/3), Brugós, Vaskó. Edző: Siska János.

MEAFC: Takács (8/6), Kozák M. (14/3), Kozák B. (9), Homoki (9), Béres (5). Csere: Sándor (6/6), Lippai (5), Gadus (3/3), Tóth (3/3), Asszú (2), Pap (1), Szőke. Edző: Drahos Gábor.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Majd minden saját nevelésű fiatalunk feliratkozott a pontszerzők közé, és lehetőségéhez mérten küzdött, harcolt a csapat. A nagy különbség a helyezkedési hibáink miatt alakult ki. A hazaiak extra légiós és három komoly A-csoportos tapasztalattal bíró játékosa ennyivel jobban tud segíteni egy csapatot, mint a jelenlegi fiatal és „Thorntontalan” Miskolc. Jövő héten viszont mese nincs, győznünk kell a Vasas ellen.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk