Legközelebbi eseményeink


Cheer MEFOB (2015.03.06-07) MEAFC Black Cats

2015. március 17. (kedd) 18:13
Fotó: ELTE-BEAC, Simó Szabolcs Fotó: ELTE-BEAC, Simó Szabolcs MEAFC Black Cats

Második alkalommal került megrendezésre 2015. március 6-7-én Budapesten a Cheer MEFOB, melynek helyszínéül az ELTE-BEAC Sporttelepe szolgált. 

A pénteki napon a résztvevőknek képzés volt, mely folyamán megismerkedtek a sportág történelmével, szabályaival és mai helyzetével, a gyakorlati oktatáson pedig az emeléseket és annak kivitelezését tanulmányozhatták.

Kapcsolatépítés szempontjából is eredményes volt a képzés és a verseny is, hiszen az ország minden területéről érkeztek versenyzők, így a csapatok közötti tapasztalat- és információcsere mindenki számára hasznos volt.

Lányaink szombaton Cheer Dance Freestyle kategóriában szerepeltek a közönség és a Miskolci Egyetem amerikai futballistáinak tagjaiból alakult szurkoló gárda nagy örömére. Nem csak a nézők tetszését nyerte el csapatunk, hanem a Csehországból és Szlovéniából érkező pontozóbírókét is.

A csapat életében mérföldkő volt ez a verseny, hiszen idén először képviselték egyetemünket MEFOB-on Cheer lányaink, akik a tervek szerint évről évre oszlopos tagjai szeretnének lenni az országos bajnokságnak.

 

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk