Legközelebbi eseményeink

Remekül szerepeltek a Miskolci Egyetem hallgatói a hétvégén megrendezett Judo Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságon, 2 arany és 1 bronzérmet szerezve.

Hazánk felsőoktatási intézményeinek legjobb atlétái május 28-29-én az Egyetemváros területén található Miskolci Atlétikai Centrumban döntötték el a 2015/2016. tanévi egyetemi- és főiskolai bajnoki érmek, helyezések sorsát. A számos olimpikon által megtisztelt eseményen kiváló eredményeket, köztük egy országos csúcsot, illetve egy Eb-nevezési szintet rögzíthettek a szervezők.

2016. május 28. (szombat) 03:35

Atlétikai MEFOB

A Miskolci Egyetem a házigazdája a 2016. évi Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságnak (Atlétikai MEFOB), 2016. május 28-29. napokon.  A verseny célja, hogy az egyes versenyszámokban eldöntse a „Magyarország 2015/2016. tanévi Egyetemi és Főiskolai Bajnoka” címeket.

2016. május 18. (szerda) 19:39

Floorball MEFOB 2016

A 2016-os Floorball MEFOB-nak a debreceni sportközpont újonnan épült DEAC csarnoka adott otthont, mely az elmúlt évek legszínvonalasabb helyszíne volt.

2016. április 28. (csütörtök) 10:29

Tugyi Levente jó úton a vb-csapattagság felé

Április harmadik hétvégéjén a Miskolci Egyetem volt a házigazdája a 2016. évi Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Tájékozódási Futó Bajnokságnak, ahol a hazai pálya előnyét remekül kihasználó Tugyi Levente kiemelkedő teljesítményével komoly lépéseket tett ahhoz, hogy tagja legyen a nyári miskolci világbajnokságon rajthoz álló magyar válogatottnak.

2016. április 19. (kedd) 15:40

Futsal MEFOB élő közvetítés

Miskolci Egyetem – Nyugat-magyarországi Egyetem, Szombathely
Futsal MEFOB elődöntő 17 órai kezdéssel

Hajrá Miskolci Egyetem!

A férfi futsal csapat után a Miskolci Egyetem férfi kézilabda csapata is bejutott a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) döntőjébe, az ELTE hazai pályán történő 32-28 arányú legyőzésével.

 

Március 7-én este 8 órától lépett pályára férfi röplabda csapatunk az EKF Eger otthonában. A tét hatalmas volt, hiszen a MEFOB elődöntőbe jutásért folyt a harc. Az első összecsapáson csapatunk hatalmas harcban 3:1-es arányban maradt alul a hevesi gárdával szemben, így játékosaink nagy elszántsággal készültek a visszavágóra. Ennek szellemében léptek pályára Siklósi Zsolt edző fiai. Az első szettben meglepték a vendéglátókat, és magabiztos játékkal meg is nyerték azt. Sajnos a következő szettekben a csapat mentálisan elfáradt, a koncentráció alább hagyott, a hazai gárda ezzel szemben egyre ügyesebben játszott, továbbá hibás bírói döntések is sújtották a csapatot. Mindezek következtében együttesünknek nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást.

Március 1-jén este 7 órától fogadta csapatunk az EKF Eger csapatát az E/4-es kollégium tornatermében. Ezzel a mérkőzéssel kezdték meg fiaink idei szereplésüket a MEFOB küzdelmeiben.

2015. november 07. (szombat) 23:42

Tájfutó eredmények

Az elmúlt napokban tájfutóink több országos bajnokságon indultak és az alábbi szép eredményeket érték el.

1. oldal / 8

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk