Legközelebbi eseményeink
2020. május 11. (hétfő) 18:00

MEAFC közleménye

Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club

 
2020. március 15. (vasárnap) 17:30

MEAFC Közleménye

Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club

2019. november 14. (csütörtök) 05:46

Prókay emlékverseny 2019

Szombaton jól szerepeltek a MEAFC versenyzői a Prókay Ottó emlékversenyen.

A hétvégén megrendezésre kerül az asztalitenisz bajnokság 8. fordulója, ahol az NBII-es és NBIII-as csapatunk is itthon fogadja a DVTK és Debrecen csapatát. Izgalmas, jó meccsekre van kilátás.

A következő vasárnap az asztalitenisz szakosztály NBII-es és NBIII-as csapata is asztalhoz áll hazai pályán. Az NBII-es csapatunk Debrecen csapatát látja vendégül, amely egy pikáns, szoros mérkőzést vetít előre. Az NBIII-as csapatunkhoz Eger második számú csapata látogat. 
 
Gyertek szurkoljunk együtt a srácoknak!

Szombaton az NBII-es asztalitenisz csapatunk a sokkal esélyesebb Vác csapatát fogadta. A párosok után 1-1 állt az eredményjelzőn és a mutatott játék képe alapján már körvonalazódni látszott egy szorosabb végeredmény. A mérkőzés elején a miskolci csapat kicsit elhúzott, majd 5-5 után fej fej mellett haladva jutottak el 8-8-ig, ahol sajnos a kritikus mérkőzéseket nem sikerült megnyerni, így a végeredmény 10-8 lett a váci csapat javára. Győzelmek: Menkő V. 3, Sztupák Z. 2, Bodnár J. ill. Mészáros A. 1-1, illetve a Sztupák-Mészáros páros.

A párosok után 1:1 állt az eredményjelzőn, a győztes meccset is csak a döntő szettben sikerült kicsikarni, ami a várakozásainknak megfelelő szoros eredményt sejtetett. Ezt követően viszont lehengerlően kezdtük az egyéni mérkőzéseket, meg sem álltunk 9:1-ig, s 10:2-nél már biztos volt a győzelem. 

A Miskolci Egyetem asztalitenisz csapata a 2018/2019-es szezonnak immár négy különböző osztályban szereplő csapattal vág neki, ugyanis a jól megérdemelt NBIII-as bajnoki cím után az első számú csapat jogosult lett az NBII-ben való indulásra. Az NBII-es csapat nyáron két új játékossal is erősíteni tudta a keretét, így az új szezonnak már a Menkő Veronika, Bodnár József, Sztupák Zoltán és Mészáros Attila felállással vághatnak neki.

2018. május 09. (szerda) 05:57

Miskolci sikerek a szenioron!

Ha egy gépezet egyszer beindul, akkor bizony nincs megállás! Ezt tartja a bölcs népi mondás, és lefordítva az asztaliteniszezés nyelvére, valóban ül a fenti megállapítás.

1. oldal / 6

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk