Legközelebbi eseményeink


Csak a bravúr küszöbéig jutottunk!

2015. február 11. (szerda) 02:14

Erőszakos, jó mérkőzésen az utolsó előtti percig tartottuk magunkat a remek erőkből álló nyíregyháziak ellen. Az összeszokottabb támadásokkal operáló hazaiaknál ekkor Czura – az addig egész jól semlegesített „pontfelelős” – a semmiből varázsolt be két triplát, eldöntve a mérkőzést. Öt körrel az alapszakasz vége előtt így mindkét csapat továbbra is harcban áll a keleti csoport továbbjutást jelentő első négy helyének egyikéért. Folytatás jövő szerdán, hazai pályán az Elte-Beac csapata ellen.

 

Nyíregyházi Főiskola SE – MEAFC 82-76 (20-23, 16-19, 23-15, 23-19)

MEAFC: Kiss (4), Nádasi (21/9), Sörlei, Szepesi (17/3), Takács (27/12). Csere: Veres (7). Edző: Drahos Gábor.

Nyíregyháza: Czura (14/6), Szondi Á. (23), Gáspár (12), Oláh (21/3), Földesi (7/3). Csere: Szondi K. (5), Soltész, Szarvas. Edző: Hegedűs Ferenc.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Éppen olyan jól alakuló meccs volt, mint a szegedi, ám ezúttal nem tudtuk bevinni azokat a pici győztes lépéseket, amik egy újabb nagy bravúrhoz kellettek volna, pedig már három darab tökéletes 2:1-es lerohanásunk is volt. Tragédia nem történt, szeretnénk még több meccset megnyerni a hátralévő fordulókban. A kezek és a lábak készen állnak a feladatra, a fejekbe pedig tudatosan és észrevétlenül is csempésszük a szükséges adalékokat.

 

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk