Legközelebbi eseményeink


Derekas miskolci helytállás az „A” csoportos Jászberény ellen!

2019. szeptember 08. (vasárnap) 20:17

Nem pihenhettek sokat az ellenfél légiósai.

MEAFC-Miskolc – JKSE 80 – 99 (19-30, 28-27, 14-26, 19-16)
Jászberény: Reed (32/15), Staten (18), Mészáros (10), Alekszandrov (13/6), Pantelics (11). Csere: Brbaklics (7), Buzás (5), Lajsz (3), Vas-Terplán, Szőke, Szigedi. Edző: Nikola Lazics.

MEAFC: Orliczki, Takács (20/6), Thornton (21/15), Homoki, Béres (8). Csere: Lippai (11), Kozák M. (9), Kozák B. (9), Gadus (2), Asszú, Szőke, Hartman. Edző: Drahos Gábor.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Kiváló szerkezetű, igen erős ellenfél ellen mérkőzhettünk, ahol a vereség ellenére sem lehet ok a panaszra. A küzdeni tudásunk megfelelő szintű volt, de természetesen ilyen sebesség mellett sokkal több hiba becsúszott, mint kellett volna. Ne feledjük, hogy az első nap 11, a második nap pedig 4 légióssal felálló, hazája bajnokságában legutóbb az 5. helyen végző csapat ellen játszottunk. Annak függvényében is értékes a mai eredmény, hogy ellenfelünk 4 legjobb játékosa átlagban 31 percet töltött a pályán. A felkészülés közvetlen finisében vagyunk, körvonalazódik, hogy kire milyen formában tudok majd számítani a bajnokság során.  Remek tapasztalat volt, így azt gondolom, hogy a torna névadójának - Buxi bácsinak – az emlékéhez méltó rangú ellenfeleket láthatott idén is a miskolci közönség.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk