Legközelebbi eseményeink


Egy lépéssel közelebb a legjobb 4 felé!

2020. február 15. (szombat) 09:58

Röplabda 2019-2020 - MEAFC-Miskolc U15

Február 9.-én rendezték meg a Tatár Mihály U15 II. osztályú Országos Gyermek Bajnokság „J” csoportjának az első fordulóját Gödöllőn, amely már a legjobb négy közé jutásról fog dönteni.

 

Csapatunk mint az alap-, és középszakaszban is a szabolcsiak gárdájával került egy csoportba, ahol ezúttal is  garantált volt a parázs hangulatú küzdelem.

A fiúk mindent beleadva stabil játékkal és nagy összhangban hozták is az első szettet. Sajnos a második és harmadik szettre már szétestek fejben és pontatlanná váltak minek eredményeként a GLP Nyíregyháza diadalmaskodni tudott felettünk.  

A második mérkőzésen a Csepel csapatával mérkőzhettünk meg, ahol az előző fordulókban játékhoz nem jutó játékosok is pályára léphettek. A kissé felforgatott csapat bizonytalan játékkép mellett hozni tudta a győzelmet 2 - 1 arányban.

A nap végét a házigazda Gödöllővel zártuk. A hosszúra nyúlt nap végén a fiúk minden erejüket és megmaradt lelkesedésüket összeszedve az előző mérkőzéshez hasonlóan győzedelmeskedni tudtak.

 

Az egész napos teljesítményünk alapján elmondható, hogy a munkánk kezd beérni. De a következő fordulókra még jobban össze kell hangolni az együttes munkát, és meg kell találni a legerősebb, legütőképesebb összeállításunkat.

Gratulálok a fiúknak a teljesítményükhöz!

Köszönjük a támogatást és a biztatást a kilátogató szülőknek!

A csoportkör eredményei:

Csepeli RC - Gödöllői RC 1-2

MEAFC-Miskolc - GLP Nyíregyháza 1-2

Csepeli RC - MEAFC-Miskolc 1-2

Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza 0-3

GLP Nyíregyháza - Csepeli RC 3-0

MEAFC-Miskolc - Gödöllői RC 2- 1

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk