Legközelebbi eseményeink


Egymással küzdött meg a MEAFC két csapata az első helyért

2018. április 22. (vasárnap) 22:56

Gyermek Kupa, Alsóház - 4. forduló, 2. régió, "G" csoport

MEAFC KOSSUTH – BESZTERCE KK 65-36 (5-5, 12+4-11+6, 22-10, 22-4)

MEAFC: Kiss F. (20), Kiss Z. (18), Szeniczey (13), Kovács (6), Rozmán (4), Dudás (2), Hazadi (1), Ling (1), Holló, Szihalmi, Sziklai. Edző: Béres Dávid.

Salgótarján: Harrach B. (11), Csata (10), Harrach M. (3), Makán (3), Szilágyi (3), Csonka (2), Györe (2), Bocsi (1), Király (1), Holló, Kreicsi, Mikuska. Edző: Barna Bence, Farkasova Patrícia.

 

MEAFC KOSSUTH – MEAFC VIDRÁK 60-57 (7-20, 15+4-2+6, 17-24, 17-5)

MEAFC: Kiss Z. (23), Kiss F. (20), Hazadi (6), Dudás (5), Ling (4), Rozmán (1), Sziklai (1), Holló, Kovács, Szeniczey, Szihalmi. Edző: Béres Dávid.

Miskolc: Turcsány (19), Szabó M. (17), Szabó D. (6), Fajta (5), Tisza (5), Orosz (2), Bálint (1), Demeter (1), Simon (1), Burony, Juhász, Nagy. Edző: Cserhalmi Ede.

 

Béres Dávid, edző: Első mérkőzésünket a Salgótarján csapata ellen játszottuk. Rosszul kezdtünk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtuk pontokra váltani. A következő negyed már ponterősebb volt, de mindkét csapat fej-fej mellett haladt a szerzett pontokban. A második félidő vízválasztó volt csapatom számára, hiszen „új erőre” kaptunk és sok passzal, gyors játékkal felmorzsoltuk ellenfelünket.

A következő mérkőzést klub testvérünk ellen játszottuk. Elég álmosan kezdtük az első negyedet, ha csak az eredményjelző táblára tekintünk az ellenfelünk tetemes előnyt szerzett. A második negyedben, mintha újjá születtünk volna, védekezésben és támadásban sokkal jobban teljesítettünk és ez pont elég volt ahhoz, hogy meccsben maradjunk. A harmadik negyedet szinte döntetlenről folytattuk. Mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet, minden labdáért meg kellett „harcolnunk”. Az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés kimenetele. Az utolsó másfél percben, eddig rejtett energiákat mozgósítva, kiváló védekezéssel szereztünk egy-két labdát, melyet sikeresen pontra is váltottunk, ami a pár pontos különbséget meghozta. Sikeresen, ezt a kis előnyünket meg tudtuk őrizni a mérkőzés lefújásáig.

Összegzés: Két nagyon jó és hajtós mérkőzést játszottunk. Lehetőségem nyílt eddig még ki nem próbált, új ötösöket alakítani a negyedek kezdete előtt. A srácok egymásért küzdöttek és bebizonyították, hogy tudnak egy csapatként játszani! Végre egy kemény kontakt játékot játszhattunk, ahol megérezhették a sport keménységét. Köszönöm a kilátogatott szülők szurkolását! Gratulálok a fiúknak! Hajrá MEAFC!

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk