Legközelebbi eseményeink


Feljutott az NBII-be a MEAFC Futsal csapata!

2019. május 23. (csütörtök) 22:38
Hazai pályán is megnyertük az osztályozó mérkőzést.
Két évvel ezelőtt az első szezonunk után a létszám szűkítést követően búcsúzni kényszerültünk az NBII-ből. Ezután tavaly az NBIII-as bajnokságban a 3. helyet szereztük meg. Idén alapvető célunk volt, hogy a bajnokság első két helyének valamelyikén végezzünk, amivel a rájátszásba tudunk jutni.
 
A bajnokság során az első három helyen folyamatosan változott az állás a Mád FC, a DSI és közöttünk. Ez a három csapat kiemelkedett a bajnokságból. Féltávnál 1 pont hátránnyal álltunk a 2. helyen. A bajnokság három fordulóval a vége előtt dőlt el, ekkor hazai pályán egy utolsó perces góllal kaptunk ki a Mád FC-től. Így az utolsó fordulóban a DSI ellen idegenben a bajnokság második helye volt a tét. Itt magabiztos győzelmet arattunk, így a rájátszásba jutottunk.
 
A rájátszásban a Csongrád megyei központú NBIII-as csoport bajnokát kaptunk ellenfélül. A Kelebia csapata közel hasonló játékerőt és játékstílust képviselt, mint mi. Az első meccsen idegenben sikerült 5-3-as győzelmet aratunk. Hazai pályán már esélyesként vártuk a visszavágót, 4-3-as győzelmet sikerült aratnunk, a szoros eredmény ellenére nem igazán volt veszélyben a továbbjutásunk egy pillanatra sem.
 
A következő szezont az NBII  Keleti csoportjában fogjuk kezdeni. Szeretnénk időben megkezdeni a felkészülésünket, hogy megfelelő állapotban tudjunk nekivágni a bajnokságnak. Alapvető célunk a biztos benn maradást. A jövő évtől U18-as csapatot is fogunk versenyeztetni, bízunk benne, hogy az elkövetkezőkben sok tehetséges játékost tudunk majd a felnőtt csapatunknak nevelni.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk