Legközelebbi eseményeink


Felnőtt csapatunk a három pontért utazik Szolnokra

2020. február 14. (péntek) 22:17

Férfi felnőtt másodosztályú röplabda csapatunk február 15-én 16 órakor lép pályára Szolnokon a Tiszavirág arénába.

Csapatunk az NB II Kelet rájátszás 1. fordulójában a GLP Nyíregyházát verte meg hazai környezetben. A fiúk most is a három pont reményében lépnek pályára a fiatal szolnoki csapat ellen (nem összetévesztendő az NB I-es Szolnokkal). 

A mérkőzés előtt vezetőedzőnket Bacsó Istvánt és csapatunk átlóját Surányi Istvánt kérdeztük arról, milyen mérkőzésre számítanak. 

Bacsó István: ,, Szolnoki csatára szinte teljes kerettel utazunk. Azt tudni kell, hogy  a Szolnoki csapat összetétele is folyamatosan változott az idény során. Így nem tudjuk, hogy milyen összeállítás fogad majd minket. Bízom a csapat sikerében, hisz jó úton járunk. ’’

Surányi István: ,, „Múlt hétvégén győzelmet arattunk a rivális GLP Nyíregyháza ellen. Szombaton Szolnokra látogatunk és egy fiatal csapat ellen lépünk pályára. A Szolnok az alapszakasz első körét még vereségekkel kezdte, de a visszavágókon már rendre győzelmet aratott.  A rutin és tapasztalat szempontjából mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de nem szabad a fiatalokat lebecsülni, végig koncentrálnunk kell. Nem szabad koncentrálatlanul és motiválatlanul játszani, mert egy fiatal csapat könnyen fel tud lelkesedni. Nekünk a saját játékunkat kell játszani, lehetőleg kevés hibával. Amennyiben egy csapatként, győzelemre éhesen tudunk ismét játszani akkor győzni fogunk és egy lépessel közelebb kerülünk a céljaink eléréséhez.”

Amennyiben csapatunk újfent győz egy lépéssel közelebb kerül NBI-es álmai felé. Aki teheti látogasson el a mérkőzésre és szorítsunk együtt a fiúknak. 

 

Nem csak a legnagyobbjaink lépnek pályára szombaton, hanem legkisebb csapataink is. Hiszen Obbágy Zsuzsanna és Varga László U13-as tanítványai is Debrecenben lépnek pályára a bajnokság soron következő tornáján. 

A torna mérkőzéseinek beosztását az alábbi linkeken lehet elérni:

 

Hajrá MEAFC-Miskolc!

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk