Legközelebbi eseményeink


Fordulatos mérkőzés Nyíregyháza ellen!

2020. január 13. (hétfő) 18:51

Az NB II Keleti ,,B” csoportjának 11. fordulójában csapatunk Nyíregyházára látogatott. A két csapat mindig feszült hangulatú és szoros mérkőzéseket játszik egymással, ez most sem volt máshogy. Igaz a vendéglátók az alapszakasz részét a bajnokságnak már behúzták, csapatunk így is nagy elszántsággal állt neki a mérkőzésnek. (Igaz most is voltak meghatározó hiányzói csapatunknak)

Az első szettben csapatunk kereste a játékritmusát, végig a hazai csapat dominált, így ezt el is vesztettük. A következő felvonásban felállást váltott csapatunk és így már eredményesebbek is tudtunk lenne ennek gyümölcse az egyenlítés volt. 

A harmadik játékrészben ismét a hazaiak kezdtek jól, de csapatunk a játékrész felénél átvette a vezetés és nem is engedte ki azt kezei közül. A negyedig felvonást a hazai gárda kezdte jobben köszönhetően a nyitásainak és annak, hogy nem tudtuk befejezni a támadásainkat. 

Következett az ötödik játszma ahol végig csapatunk vezetett a játékrész vége szerencsésebben alakult a hazai csapatnak így ők nyerték azt és vele a mérkőzést is. 

A mérkőzésről összességében elmondható, hogy parázs és színvonalas mérkőzés volt, míg úgyis, hogy a hazai pálya világítása enyhén szólva sem volt megfelelő egy mérkőzés lebonyolításhoz. Valamint a bírói döntések is nagyban befolyásolták az eredményt. 

Bacsó István edző nyilatkozata: ,, Összetett mérkőzésen vagyunk túl. Soktényezős körülmények befolyásolták kissé hiányos csapatunk játékát. A küzdelemre viszont nem lehetett panasz. A kisebb technikai hibáinkat küzdő szellemmel visszahoztuk. Sajnos a döntő szett óriási csatában külső befolyás miatt lett a Nyíregyházáé. Így a győzelmet is megkaparintották. Gratulálok a csapatnak. Lélekben készülünk a rájátszásra. „

NB II Keleti ,,B” csoport 11. forduló

GLP Nyíregyháza – MEAFC-Miskolc 3:2

MEAFC-Miskolc: Surányi István, Kiss Péter, Busák István, Kozsla Ádám, Pallós Gergő, Klein Péter, Szántai Balázs, Barócsi Ákos 

 

Az alapszakasz utolsó mérkőzését január 18-án hazai környezetben 17:30-tól játsszuk a DEAC U21 csapata ellen E/4 tornateremben. 

Az utolsó forduló előtt az is eldőlt, hogy a rájátszás szakaszára a Nyíregyháza fordulhat rá kedvezőbb helyzetből. Hiszen a versenykiírás értelmében a legelőkelőbb helyen végzett NB II-es csapat (jelen esetben a Nyíregyháza) 4 ponttal az azt követő (MEAFC-Miskolc) 2 ponttal indul neki a rájátszásnak. Míg csoportunk harmadik NB II-es csapata a PSE Debrecen 0 ponttal vág neki ennek a szakasznak. Az alapszakaszban szerzett pontok pedig elvesznek. 

A Keleti ,,A” csoportból (ahol U21-es csapatunk is szerepel) a Gyöngyös végzett az élen az NBII-es csapatok közül így ők is 4 ponttal vágnak neki a rájátszásnak. Míg a Szolnoki Sportcentrum NBII 2 ponttal és a Gödöllői RC 0 ponttal. 

Tehát a rájátszásban felnőtt csapatunknak a Nyíregyháza, Gyöngyös, Gödöllő, Szolnoki Sportcentrum NB II , PSE Debrecen csapataival kell megküzdeni az NBI-be való kerülésért oda-visszavágós lebonyolításban. 

A rájátszás első mérkőzését február 8-án hazai pályán kezdjük a GLP Nyíregyháza ellen. 

Várható kezdés 17:30! 

Fontos mérkőzés lesz, hiszen, ha nyerünk már meg is előzhetjük a szabolcsi együttest. 

 

NB II Kelet rájátszás 1. forduló

Február 8. 17:30  Miskolc-Egyetemváros E/4 tornaterem 

MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza 

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk! 

A belépés díjtalan!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk