Legközelebbi eseményeink


Három U-18-as játékosunk is meghívást kapott a futsal válogatott szeptemberi összetartására

2019. szeptember 19. (csütörtök) 19:08

A közelmúltban alakult U18-as futsal csapatunk körülbelül egy hónapja kezdte meg a felkészülését a szeptember végén kezdődő bajnokságra. Az érintett együttesünk az U18-as korosztályú NB1-es bajnokság keleti csoportjában kezdi meg majd a szereplést jövő vasárnap.

Habár még a szezon a felkészülési szakaszban tart, három játékosunk Ambrus Zsombor (a képen balra) Dlehány Bence (a képen középen) és Molnár Szabolcs (a képen jobbra) meghívást kapott Frank Tamás szövetségi kapitánytól és stábjától a szeptember 18-án Debrecenben megrendezésre került válogatott összetartásra.
Az összetartás célja, a következő évi nemzetközi porondon is szereplő magyar válogatottba bekerülő játékosok kiválasztása volt. A játékosok két edzésen. egy közös ebéden és egy videoelemzésen vettek részt. Hogy a szövetségi kapitány a továbbiakban is számít-e rájuk ez a közeljövőben kiderül.
 
Tekintsünk egy kicsit arra a csapatra, ahonnan ez a három játékos valójában kikerült. U18-as futsal csapatunk a nyáron alakult, amelyet az idei évben strandlabdarúgó csapatával magyar bajnokságot nyerő Cservenyák Ádám vezetőedző irányít majd. Az edző elmondása szerint, egy kb. 20 fős kerettel készülnek, amelyből minden mérkőzésre a legjobb formában lévő játékosok kerülnek majd be a 12 fős keretbe. A játékosok a borsod megyei magasabb osztályú focicsapatokból lettek kiválasztva technikai képességeik alapján, amely egyesületeknél engedélyezett a játékosoknak a futsalt. 
 
Újdonsült csapatunk Szeptember 29-én Mádon kezdi meg a szereplését, majd hazai környezetben a második fordulóban a Vácot fogadjuk. Csapatunk további szerepléséről rendszeresen beszámolunk.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk