Legközelebbi eseményeink


Hatalmas fordulat, és újabb két győzelem!

2020. március 13. (péntek) 19:07

Kenguru kosárlabda 2019-2020 - U-11 MEAFC Vidrakölykök

Álmos kezdés után, hatalmasat küzdve újra csoportot léptünk előre!

A Kenguru bajnokság 6. fordulójában újra a Zrínyi Gimnázium termében léptünk pályára.

Első ellenfelünk a „D” csoportból kieső Beszterce KK csapata volt. Az első negyedben mintha az öltözőben maradtunk volna. Nem tudtuk felvenni az ellenfél ritmusát, és hamar nagy hátrányba kerültünk. Még az időkérés alatt sem tudtam felrázni a fiúkat. Szerencsére a második negyedben pályára lepők már nagyobb fordulatszámon pörögtek, óriási védekezésnek köszönhetően sikerült ezt a negyedet 22-1-re megnyernünk. A nagy hajtás rengeteg erőt kivett a srácokból, így már nem volt ekkora a különbség a második játékrészben, de magabiztosan nyertük így is a találkozót.

 

Beszterce KK- MEAFC Vidrakölykök 54-70 (28-10, 1+7-22+5, 14-16, 4-17)

Salgótarjáni KI: Holló (23), Mikuska (13), Szvoren (7), Takács (3), Botos (2), Lakatos. (2), Puporka (1), Szomora (1), Majoros (1), Kökény Roz. (1), Kohári (-), Kökény Ben. (-), Edző: Molnár Ferenc.

MEAFC Vidrakölykök: Csoma (25), Takács (11), Turcsán (10), Lupkovics (8), Jacsó (6), Sipos (4), Vincze (2), Kiss (2), Szabó (1), Varga (1), Dobozi (-), Edző: Szojka Gábor.

Második mérkőzésünket az Egri Kék Oroszlánok ellen vívtuk. Erre a meccsre már nem maradt annyi energiánk, hogy pontosan tudjunk játszani, nagyon sok hiba volt a játékunkban. Rengeteg labdát adtunk el, de szerencsére a védekezésünkkel kompenzálni tudtuk ezeket a hibákat. 

 

MEAFC Vidrakölykök – Egri Kék Oroszlánok 48-32 (14-2, 8+2-6+3, 6-10, 18-11)

MEAFC Vidrakölykök: Jacsó (12), Csoma (11), Turcsán (10), Sipos (4), Takács (4), Kiss (2), Lupkovics (2), Vincze (2), Szabó (1), Dobozi (-), Varga (-), Edző: Szojka Gábor.

Egri Kék Oroszlánok: Lovász (9), Szalmás (6), Vasas (5), Balog (4), Kormos (4), Kovács (2), Légrády (2), Nagy (-), Hanyi (-), Kiss (-), Edző: Varga György.

 

Egy csoporttal feljebb is megmutatták a fiúk, hogy nagy küzdők, viszont a következő fordulóban már a „D” csoportban ekkora kihagyás, mint az első mérkőzésen nem fog beleférni. Köszönjük a szülők szurkolását, és támogatását!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk