Legközelebbi eseményeink


Idegenben is hazai pályán éreztük magunkat

2018. március 12. (hétfő) 06:11

Kenguru Kupa, Alapszakasz 6. forduló, 2. régió, "C" csoport

Salgó Basket Szécsény – MEAFC Kossuth 23-66 (9-3, 0+6-24+6, 8-7, 0-26)

Szécsény: Balázs (14), Komár (3), Veréb (3), Borda (1), Széles (1), Varga (1), Cseri, Deák, Garamvölgyi, Kiss, Vincze. Edző: Urbányi Tamás.

MEAFC: Kiss Z. (21), Dudás (16), Rozmán (13), Kiss F. (9), Szeniczey (5), Kovács (1), Ling (1), Bián, Holló, Sándor, Szihalmi. Edző: Béres Dávid.

Béres Dávid, edző: A szezonban az első hosszú túránk volt. A mérkőzés első negyede nem úgy alakult, ahogy vártam, de bíztam abban, hogy a hosszú utazásból hamar helyrerázódunk és csak a meccsre koncentrálunk. A második negyedben már látszódott az akarat és a védekezésben a tudatosság, helyzeteinket rendszerint értékesítettük és nagy előnyre tettünk szert. A harmadik negyed kevesebb ponttal zárult, de annál izgalmas játékot és védekezést láthatott, aki kilátogatott. A mérkőzés kimenetele az utolsó negyedben eldőlni látszódott, de nem „engedtünk ki”, az utolsó másodpercig is úgy játszott a csapat, ahogy a legelején kértem őket.

Összegzés: Újra jó út felé halad a társaság az előző mérkőzésekhez képest, ha ezt a felfogást és küzdeni akarást a szezon végéig megtartjuk és fokozatosan előre lépünk, akkor egy sikeres szezont zárhatunk, de még messze az út vége! Ki kell emelnem egyes játékosok „profi” hozzáállását, és azokat, akik sokat fejlődtek önmagukhoz képest! Köszönöm a kilátogató szülők buzdítását, szurkolását, azt, hogy egy igazi hazai pályát teremtettünk idegen környezetben! Hajrá MEAFC!

 

MEAFC Kossuth – DVTK ÉLKSK Mezőcsát 78-38 (23-13, 18+5-2+6, 16-12, 16-5)

MEAFC: Kiss F. (24), Kiss Z. (15), Holló (10), Rozmán (9), Szeniczey (8), Sziklai (6), Kovács (5), Kozák (1), Hegyi, Ling, Vágó. Edző: Béres Dávid.

Mezőcsát: Bartha (13), Tóth Zs. (7), Gulyás (6), Fróna (3), Hunkó (3), Tóth L. (3), Dajka (1), Nagy (1), Tóth S. (1), Kiss, Szabó, Tóth M. Edző: Tóth István.

Béres Dávid, edző: Az előző fordulóban mutatott jó teljesítménnyel folytattuk a mezőcsáti csapat ellen. Amit elvártam a srácoktól azt véghez is vitték, jó védekezéssel sok szerzett labdánk lett, melyeket gyors kosarakra váltottunk. A csapatjáték is felcsillant a játékunkban, ami a közös védekezésben és passzolásban mutatkozott meg. Megfelelő hozzáállással játszottunk végig. Köszönöm a kilátogatott szülők szurkolását! Gratulálok a Fiúknak a győzelemhez! Hajrá MEAFC!

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk