Legközelebbi eseményeink


Kapitulált a tavalyi bronzérmes Miskolcon!

2015. február 19. (csütörtök) 00:09

Ránézésre ismét ijesztő csapat benyomását keltették a vendégek, hiszen a miénknél jóval több hórihorgas játékos alkotta a keretüket.

A feldobást követően aztán gyorsan kiderült, hogy miért is kell ezen a szinten egyre komolyabban számolni velünk. Mai kezdőötösünk igazi csapatmunkával tíz perc alatt ledarálta a teljesen megzavarodott ellenfelet. A második félidőben csupán annyit változott a kép, hogy a padról érkező pesti hátvéd, Gyurcsányi négy triplát is elsüllyesztett a hazai védők készséges asszisztálása mellett. Jó miskolci szokás szerint azonban ekkor sem lazsáltunk, hanem hajtottunk a lefújásig, így alakítva ki a fölényes, közel 40 pontos sikert jelentő végeredményt.

Egy szó, mint száz; újabb győzelmünkkel továbbra is versenyben vagyunk a rájátszást jelentő harmadik helyért. Folytatás jövő szerdán, amikor is hazai pályán fogadjuk a Közszolgálati Egyetem csapatát.

 

MEAFC – Elte-Beac 104-66 (33-10, 28-20, 23-18, 20-18)
Fiú Egyetemi Bajnokság. Vezette: dr. Mészáros, Lónáth.

MEAFC: Kiss (18/3), Nádasi (18/6), Sörlei (14/6), Szepesi (17/3), Takács (24/6). Csere: Horváth (13), Jurányi, Tamás, Pavlik. Edző: Drahos Gábor.

Elte-Beac: Földi (6), Varga (6), Vajda P. (7), Marjay (12), Jakucs (7/3). Csere: Gyurcsányi (24/12), Szabari (2), Soltész (2), Kereszti, Mayer.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Úgy figyelem, hogy nagyon komoly munkát végeznek a fiúk a meccseken, tényleg látható a fejlődés. Az igazi siker azonban az lesz, ha ez a nagyon komoly munka és apró fejlődés a meccsek közötti időben is megjelenik majd náluk. Meg kell dicsérnem Takácsot, mert ma igen közel járt ahhoz, hogy rávetődjön egy szabadon guruló labdára. Négy mérkőzésünk van hátra, hiszem, hogy sikerül neki is és a csapatnak is.

 

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk