Legközelebbi eseményeink


Készülünk a következő kihívásra!

2020. március 13. (péntek) 18:18

Fiú serdülő kosárlabda 2019-2020 - U-14 MEAFC Kossuth

Lehel Kosársuli/A – MEAFC-Kossuth: 109-25 (27-10, 36-9, 24-0, 22-6)

Lehel Kosársuli/A: Koczka 20, Csabai 16, Erős 15/3, Durucz 14, Janusek 12, Lékó 10, Horti 8, Tóth 7/3, Sárközy 3, Gasztonyi 2, Halaj 2, Czékmán. Edző: Józsa Miklós, Segédedző: Treba-Kovács János.

MEAFC-Kossuth: Rozmán 10, Dudás 6, Kiss Z. 4, Kovács 2, Hazadi 2, Lippai 1, Gulyás, Ling, Kozák, Szeniczey. Edző: Varga Dénes.

Pár nappal korábban a „B” csoportban való bennmaradást tűztük ki célul, amely nagyratörő tervnek tűnhetett így elsőre, de semmiképpen sem lehetetlennek. Sajnos terveink kezdtek szerte foszlani, miután kiderült, hogy a két legponterősebb játékosunk nem tud részt venni a hétvégi fordulón. Egyikük Kiss F. családi okok, míg Nagy Á. sérülés miatt maradt ki a keretből. Helyzetünket tovább nehezítette a csapatunk magas emberének, Szabó D.-nak a távolmaradása, aki szintén családi okok miatt nem tudott a csapattal tartani. Testalkatban legalább kétszer erősebb ellenfelünkkel nem tudtunk mit kezdeni, így a különbség hatványozódott, és négyszer annyi pontot kaptunk, mint dobtunk. A hazai csapat szurkolói meg is kérdezték, hogy hány évesek a gyerekek, utalva ezzel filigrán alkatunkra, apró termetünkre. A körülményeket figyelembe véve nem foglalkoztunk az eredménnyel, próbáltuk játszani a játékainkat, gyakorolni a következő mérkőzésre, fordulóra. Ennek ellenére maradt bennem hiányérzet, ha nem lettünk volna ennyire megijedve, kétségbe esve a meggyengült keret miatt, akkor sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna.

 

MEAFC-Kossuth – Debreceni KA DSI: 52-55 (15-16, 9-7, 16-18, 12-14)

MEAFC-Kossuth: Rozmán 17, Kiss Z. 12, Szabó 8, Dudás 7, Kovács 4, Hazadi 2, Ling 2, Lippai, Szeniczey, Kozák, Gulyás. Edző: Varga Dénes.

Debreceni KA DSI: Molnár 16, Handari 9, Vágó 9, Móré 8, Fazekas 4, Elek 3, Nyilas 2, Szilágyi 2, Szabó 2, Gurzó, Kiss, Wágner. Edző: Szendrei Fruzsina.

A második mérkőzésen nagyobb önbizalommal léptünk pályára, erőn felül teljesítve, egy nagyon nehéz helyzetben is helytállva, majdnem megvalósítottuk a szinte lehetetlennek tűnő célunkat. Esélyeinket növelte, hogy Szabó D. szülői közreműködéssel megérkezett, de még így is nagy falatnak tűnt a debreceni csapat legyőzése. Jól kezdtük a mérkőzést, többször is elléphettünk volna, de valami mindig hiányzott, egy kis szerencse, picivel több koncentráció. Egészen a 34. percig úgy látszott, hogy meglehet ez a meccs, fej-fej mellett haladva hősiesen küzdöttünk, de a mérkőzés végére nagyon elfáradtak a kulcsjátékosaink, így egyre többet hibázva kiengedtük a kezünkből a lehetőséget. Teljes kerettel valószínű, hogy másképp alakult volna a végeredmény, a három pontos különbségű vereség ellenére is büszke vagyok a fiúkra. Egyre több dolgot látok megvalósulni az edzéseken gyakorolt elemekből, és azt gondolom, hogy az ilyen nagy csatákból csak megerősödve kerülhetünk ki, és ezek jó előjelek a folytatást illetőleg.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk