Legközelebbi eseményeink


Losoncban főhajtásra kényszerült a MEAFC

2018. augusztus 25. (szombat) 11:24

Negyedik edzőmérkőzésén elszenvedte első vereségét a MEAFC NB I/B-s  férfi kosárlabda csapata. A miskolciak pénteken este az amerikai és izraeli légiósokkal teletűzdelt szlovák I. osztályú Losonc vendégeként kényszerültek főhajtásra.

Augusztus 24-én este eredetileg Salgótarjánban lett volna fellépése az egyetemieknek, de ez a találkozó a nógrádiakat sújtó sérülés hullám miatt meghiúsult. A Salgótarjánnak Losoncon is le volt kötve egy meccse, de így ők oda sem tudtak elutazni.  A MEAFC ezt követően vette fel a kapcsolatot a szlovák  I. osztályba most feljutott klubbal, így utaztak el pénteken este a három amerikai és egy izraeli játékossal alaposan megerősített együtteshez.

Már a találkozó első perceiben érezni lehetett, hogy a házigazdák jelenleg magasabb szinten gyakorolják a sportágat. A félidőhöz érve sajnos nem sok örömük lehetett a miskolciaknak, hiszen a részeredmény (62-20) meglehetősen kínos volt. A kiváló játékerőt képviselő Losonc a harmadik negyedben sem vett vissza a tempóból és a kosárgyártásból, így a befejező játékrész már csak szépségtapasz lehetett a MEAFC számára.

 

Losonc – MEAFC  110-51 (34-10, 28,10, 30-10, 18-21)

Losonc: Ike (13/9), Branco (8),Filip (18/3), Griffin (16), Tihomir (11/9). Csere: Memashe (14(, Radási (2), Suda (-), Shelton (21), Gruda (-),Jackoliak (7), Medei (-). Edző: Jugo Rudolf

MEAFC:  Takács (21/15), Szanyi (-), Szepesi (3), Homoki (-), Béres (4). Csere: Brugós (7/6), Kopasz (7), Tóth B. (3), Lippai (2), Orliczki Mátyás (2), Orlisczki Márton (1), Orliczki B. (1), Pap (-). Edző Drahos Gábor.   

Drahos Gábor: - Beigazolódott a gyanú, hiszen ellenfelünk nem csak fizikálisan volt erős, de koncentrációban is végig előttünk járt. Jól jön egy ilyen meccs igen fiatal átlagéletkorú csapatomnak  a felkészülés során, mert lemérhető merre járunk és merre tartunk. Véleményem szerint jól haladunk, és hiszek benne, hogy sok munkával egyre jobban összecsiszolódunk amikorra kell.

Képgaléria

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk