Legközelebbi eseményeink


MEAFC-Arany a harmadik ezüst az idényben

2020. február 10. (hétfő) 18:57

Röplabda 2019-2020 - U-13 MEAFC-Arany

2020. február 1-én az U13 - as korosztályú versenyzőink Kunhegyesen léptek pályára a bajnokság soron következő tornáján.

 

Varga László edző értékelése a mérkőzésekről: 

Az első mérkőzésen az Újfehértó csapatával mérték össze tudásukat a srácok. A mérkőzés jó hangulatban folyt, több taktikai elemet gyakorolhattunk és próbálhattunk ki éles helyzetben is.

MEAFC-Arany - ÚSK 3 - 0.

A második mérkőzésen a Sportliget SE csapatával játszottunk. A mérkőzést jó hangulat és stabil játék jellemezte. A mérkőzés folyamán az első mérkőzéshez hasonlóan, több taktikai elemet gyakorolhattunk és próbálhattunk ki éles helyzetben is.

Sportliget SE - MEAFC-ARANY 0 - 3.

A harmadik mérkőzésen házon (klubon) belüli csata következett hisz a nagyon lelkes és ügyes MEAFC-Bársony csapatával játszottunk. A két csapat már többször játszott edzőmeccset egymással, így valamelyest ismerték is egymást. Jó hangulatú, barátságos, de szoros mérkőzés alakult ki, s mindkét csapat remekül helytállt.

MEAFC-Bársony - MEAFC-Arany 0 - 2.

A negyedik mérkőzésen, amely az első helyezettről is döntött a MAFC-BME csapatával kellett megküzdeni. A MAFC csapata fegyelmezetten pontosan játszott, ami a mi csapatunkról nem volt elmondható. Rengeteg pontatlanság és hiba tarkította a játékunkat, melynek köszönhetően alul maradtunk a párviadalban.  

MAFC-BME – MEAFC-Arany 0 - 2

Helyezések:

  1. MAFC - BME
  2. MEAFC - Arany
  3. MEAFC - Bársony
  4. Tomajmonostora
  5. Sportliget SE
  6. Újfehértói SE

 

A napot összegezvén látszott a fiúk teljesítményén a rengeteg elvégzett munka, de az is kirajzolódott, hogy még korántsem értünk a közös utunk és munkánk végére!

MEAFC-Arany: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Fülöp Viktor Csanád, Szálkai Rafael,

Edző: Varga László Mihály

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC–Bársonynak, akiknek egyúttal GRATULÁLUNK az elért eredményéhez! 

 

Nem pihennek sokat a srácok, hiszen február 15-én Debrecenbe utaznak az OMB következő fordulójára.

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk