Legközelebbi eseményeink


MEAFC BÁL – 2015. március 7.

2015. február 11. (szerda) 18:39

 

Kedves aktív és egykori MEAFC-osok!

Kedves „MEAFC család” tagok!

 

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club szakosztályai közötti összetartás erősítése, valamint a Miskolci Egyetem sportéletének szereplői, támogatói és szimpatizánsai összehozása céljával, 2015. március 7-én (szombat) 19:00 kezdettel MEAFC Bált szervezünk a Miskolci Egyetemen található Rockwell Galériában.

A Bálra kimondottan hívjuk és örömmel fogadjuk egykori MEAFC-osok részvételét, szeretnénk, ha jelenlegi sportolóink megismernék a régi eredményeket, történeteket, az egykori MEAFC-osok pedig információt szereznének a MEAFC mostani életéről. Ennek megfelelően a MEAFC Bálon tervezünk egy MEAFC történeti kiállítást, de természetesen a szokásos báli kellékek sem maradnak el: természetesen lesz svédasztalos vacsora, élő zene (majd DJ a „szabadfolyásos” részben) és tombola.  

A részleteket a mellékelt tájékoztatón foglaltuk össze. Az árak kedvezményesek, mert a Bál kizárólag a fenti célok megvalósulását szolgálja.

Bízunk a minél nagyobb érdeklődésben, reméljük, hogy egy fergeteges zenés-táncos eseményt sikerül közösen összehozni.

 

MEAFC vezetősége

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk