Legközelebbi eseményeink


Megizzasztottuk a rekordbajnokot!

2017. november 11. (szombat) 16:17

2017.11.09-én este 18:00-kor az egyetem E/4-es kollégium tornatermében fogadta csapatunk a 18-szoros magyar bajnok és 18-szoros magyar kupagyőztes Fino Kaposvár első osztályú csapatát a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Az első játékrész szoros csatát hozott hiszen a csapatok fej-fej mellett haladtak. Csapatunk nagyon egységes csapatjátékot mutatott minden pontért megküzdött és megszorongatta a rekordbajnokot.  Sajnos a végjátékban az első osztályú csapat játszott pontosabban így az első felvonást 21:25 arányban nyerték meg.

A második szettben is csapatunkon nem lehetett látni a megilletődését és helyenként nagyon szép játékkal rukkolt elő. Ebben a szettben is szorosan egymás mellet haladtak a csapatok. Játékosaink hatalmas küzdőszellemről és szívről tettek tanúbizonyságot. Ám így is az erősebb játékosokból álló Kaposvár nyerte a szettet 19:25 arányban.

Ekkor talán már a vendégek úgy gondolhatták, hogy 0:2-es állásnál játékosaink mind fejben mind fizikálisan és lelkesedésben elfáradtak. Ám nem így történt. Játékosaink még nagyobb elszántsággal vetették magukat a játékba és hittek abban, hogy ezt a szettet elcsenhetik a bajnoktól. A közel 100 fős lelkes és hangos szurkoló tábor ebben a szettben is izgalmas labda meneteket láthatott és először a mérkőzés folyamán csapatunk átvette a vezetést is. A két csapat egészen a végjátékig követte egymást ám hiába minden energia, a bajnok megrázta magát és ezt a játékrészt is megnyerte. 22:25.

Összességében elmondható, hogy a bajnok továbbjutása nem forgott veszélyben, de csapatunk egyenlő partnere volt a profi játékosokból álló vendégeknek. Játékosaink szívüket, lelküket kitették a pályára és bebizonyosodott, hogy a legjobbakkal is fel tudják venni a versenyt.  Valamint nagyon fontos megemlíteni, hogy a lelkes szurkoló tábor nélkül nem tudtunk volna ilyen szoros és izgalmas csatát vívni a Kaposvárral.

Köszönjük mindenkinek a szurkolást ma igazán jó volt MEAFC-os röplabdásnak lenni.

 

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,, A mérkőzés alakulása az erőviszonyoknak megfelelően alakult, de a csapat erőn felül teljesített egy profi csapat ellen. Gratulálok a csapatomnak az extra élményért és a lelkes közönségnek a végletekig kitartó szurkolásért”.

MEAFC kezdő: Csizmadia, Kiss, Bagó, Germuska, Surányi, Barócsi.

Cserék: Szántai(liberó), Nagy, Varga, Lukács, Busák, Klein, Soltész(liberó)

Edző: Bacsó István

 

Csapatunkkal legközelebb november 18-án lehet találkozni, amikor is a Pénzügyőr SE-Debrecen ellen lép pályára idegenben az NB II Keleti csoport 6. fordulójában. A mérkőzés 18:00-kor kezdődik a Bolyai János Általános iskola tornatermében.

Oda is várunk minden szurkolót szeretettel!

 


Forrás: Youtube.com

 

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk