Legközelebbi eseményeink


Megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna

2019. február 07. (csütörtök) 22:09

A Miskolci Egyetemi Sportközpont, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Clubbal együttműködésben egy különleges lehetőséggel egészíti ki a 2018/19-es tanév II. félévében az egyetemi oktatók, dolgozók, hallgatók számára nyújtott sportszolgáltatásokat.

2019. február 11-én (hétfőn) 16 órakor megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna – mobil korcsolyapálya. A 700 négyzetméteres műanyag korcsolyapályának az Egyetemi Sportközpontba való telepítésével célunk, egy sportos, szabadidős, kuriózum program biztosítása, zenés, szabadtéri, villanyfényes, méltán népszerű közönségkorcsolyázási hangulat megteremtése. A pálya hagyományos korcsolyával használható, mivel nem igényel hűtést időjárástól függetlenül működtethető, és a jéghez szinte teljesen hasonló korcsolyaélményt biztosít. A pálya használatát, a Sportiroda más sportszolgáltatásaival ellentétben, nem csak az egyetemi polgárok, hanem családtagjaik, barátaik is igénybe vehetik, mert célunk, hogy esténként egy nyitottabb, családiasabb egyetemi közösségi élet alakuljon ki.

A korcsolyapálya a Sportközpont területén, a műfüves pálya mellett található bitumenes kézilabda pályán kerül kialakításra, melyet megközelíteni a Sportközpont főbejáratán keresztül lehet, parkolásra a Körcsarnok körül kialakított új parkolóhelyek használhatók.

 

A pályahasználat mellett, lehetőség nyílik korcsolya bérlésre (széles méret választékban, gyermekek részére is), és élezésre is a nyitvatartási időben.

 

Az Egyetemi Korcsolya Aréna nyitvatartása:

Hétfő – Péntek; 16:00-20:00

 

A Sportiroda Sportdélután programja keretében. az első három napon 2019. február 11-12-13-án (hétfőn, kedden, szerdán), a teljes nyitvatartási időszakban INGYENES korcsolyázási (és korcsolya  bérlési) lehetőséget biztosítunk, minden kedves érdeklődő számára.

A további időpontokban 2019.03.30-ig minden hétköznap, az egyetemi kedvezményes árak a következők szerint alakulnak:

Belépő /alkalom: 500 Ft

Korcsolya bérlés /alkalom: 500 Ft

 

A nyitás után számos, a pályára tervezett különleges programot tervezünk (pl: KoriDisco), melyek időpontjáról, részletes programjáról későbbi üzenetben, és alábbi elérhetőségeinken, oldalainkon adunk tájékoztatást.

További információkért, illetve egyedi igényekkel kapcsolatosan keresse a Miskolci Egyetem Sportirodájának munkatársát Drótos Bencét a Körcsarnok 5-ös irodájában, illetve telefonon a 14-56-os melléken, vagy a 0630/5904195-ös mobilszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Programjainkkal, sportszolgáltatásainkkal kapcsolatos információink, a Miskolci Egyetemi Sport facebook oldalon, a www.facebook.com/miskolciegyetemisport címen, vagy a www.sport.uni-miskolc.hu weboldalon folyamatos frissítés mellett elérhetőek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Sportbaráti üdvözlettel,

Boda Péter

Sportközpont igazgató

 

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk