Legközelebbi eseményeink


Miskolc újra bajnokságot nyert!

2019. április 03. (szerda) 00:34

A 2019-es bridzs Vidékbajnokságot a MEAFC 2 csapata nyerte.

Sok év telt el azóta, hogy ilyen sikernek örülhettünk, így különösen édes ez az eredmény. A 15 induló csapatból kiegyensúlyozott játékkal, kétséget sem hagyva a végső eredmény felől lett bajnok a miskolci csapat. 11 meccséből 9-et nyert, egy döntetlent ért el és csupán egyetlen vereséget szenvedett az együttes úgy, hogy az összes komoly riválist legyőzte.

Ezzel az eredménnyel egyúttal bejutott a csapat a bridzs Magyar Kupa legjobb 12 csapata közé. Áprilisban egy budapesti ellenfél legyőzésével juthatnak a legjobb 8-ba és onnan tovább akár a Magyar Kupagyőzelem felé. Gratulálunk az eddigi sikerekért és szurkolunk a további sikeres játékért!

Az eredmény bizakodásra ad okot a Miskolc – Kassa városok közötti bridzs küzdelemre. A több mint 40 éves hagyományokkal büszkélkedő versengésben, a tavalyi 5-4-re megnyert sorozat után, Miskolcnak minden esélye megvan az újabb győzelemre 2019. május 18-19-én a Városházán.

Aki kedvet kapott a bridzsezéshez, az keresse bátran a MEAFC Bridzs Szakosztály vezetőjét, Bárczy Tamást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk