Legközelebbi eseményeink


NB II Keleti csoport BAJNOK a MEAFC-Miskolc!

2019. március 18. (hétfő) 22:26

Több mint két hónap kihagyás után lépet pályára NB II-es felnőtt csapatunk. A bajnokság a rájátszás szakaszába ért. Ebben a szakaszban a Gyöngyösi RSE, PSE Debrecen és a GLP Nyíregyháza csapataival kell megmérkőzni-e játékosainknak.

A rájátszás első mérkőzést a mögöttünk hagyott hétvégén a Gyöngyösi RSE játszottuk hazai környezetben. Bacsó mester és játékosai abban a tudatban léptek pályára, hogy ha ezt a mérkőzést megnyerik akkor függetlenül a PSE Debrecen és GLP Nyíregyháza elleni meccsek eredményeitől csapatunk megvédi tavaly megszerzett bajnoki címét.

Ennek tudatában az első felvonásban csapatunk esélyt sem adott a vendégeknek, végig irányította és uralta a játékot. Jó nyitásaiknak és eredményes sáncmunkának köszönhetően az első szettet 25: 10-re nyerte meg csapatunk.

A következő felvonásban csapatunk beragadt a rajtnál így a vendégek jó nyitásaiknak köszönhetően 0:6 arányban elléptek. Ekkor Bacsó mester időt kért és igyekezett felébreszteni játékosait. Ezek után csapatunk elkezdett kapaszkodni a vendégek után, de a végjátékra így is 18:22-es Gyöngyösi vezetéssel fordultak a csapatok. A következő labdamenetekben csapatunk koncentrációja és akarata a helyén volt és a jónyitásoknak és támadás befejezéseknek köszönhetően 24:24-re egalizálta az állást. Ezek után a csapatok még mindig fej-fej mellett lépdeltek. Ez így is ment egészen addig míg csapatunk 28:26 arányban meg nem nyerte ezt a játékrészt.

A harmadik szettben csapatunk ismét magához vette az irányítást és nem is engedte ki a kezéből azt. Így 25:18 arányban győzedelmeskedett.  

A mérkőzés során ismét szóhoz jutottak fiatal játékosaink is úgy, mint Gönczi Soma és Boronkay Dániel. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy Klein Péter ezen a mérkőzésen igazán eredményesen és szépen játszott.

 

Bacsó István nyilatkozata: Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a sikerrel megnyertük az NB II. Keleti csoportját, a következő mérkőzések eredményeitől függetlenül. Köszönöm a csapatnak, a játékosoknak, és a vezetőségnek az éves kitartó munkáját. A hátralévő két meccset is sikeresen szeretnénk lehozni. ’’

 

Így nagy örömmel és büszkeséggel jelenthetjük be, hogy a férfi röplabda NB II Keleti csoport bajnoka 2017/2018-as szezon után ismét a MEAFC-Miskolc csapata!

Így a rájátszás lezárta utána csapatunk egy három csapatos döntőn fog szerepelni, ahol a Nyugat bajnoka Zalaegerszeg és a Közép bajnoka Szegeddel mérkőzik majd meg. Ennek a minitornánank az ideje és helye még nem meghatározott.

NB II Keleti csoport rájátszás 1. mérkőzés

MEAFC-Miskolc – Gyöngyösi RSE 3:0

MEAFC-Miskolc: Bagó, Barócsi, Csizmadia, Varga, Kozsla, Busák

Csere: Soltész (liberó), Nagy, Boronkay, Klein, Lukács, Gönczi

 

A rájátszás második fordulójában haza pályán fogadjuk a PSE Debrecen csapatát.

Ideje: 2019. mácius 30.  17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4 tornaterem.

 

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk.

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk