Legközelebbi eseményeink


Nem jött össze a MEAFC Futsal csapatának a hőn áhított győzelem

2019. március 20. (szerda) 21:11

Egy végletekig kiélezett mérkőzésen maradtunk alul a Mád csapatával szemben.

Jól és szervezetten kezdtük a mérkőzést. Az első játékrészben kétszer is sikerült megszereznünk a vezetést, úgy tűnt, hogy ellenfelünk nem tud rajtunk fogást találni. Egy kapott góllal lehoztuk a játékrészt, 2-1-es vezetés birtokában vonultunk szünetre. 
A második játékrész sok fordulatot tartogatott. Ellenfelünk számunkra mindig a legrosszabb pillanatokban talált be. Még 3-2-re mi vezettünk, de 4-3-ra már a mádiak javára fordult a mérkőzést. Másfél perccel a vége előtt sikerült egalizálnunk, amely a bajnokság hátralevő részét tekintve nekünk volt kedvezőbb. Aztán egy perccel a vége előtt jött a hideg zuhany, egy jól eltalált lövéssel ismét a vendégek szereztek vezetést. Fél perccel a cége előtt még kisbüntetőt rúghattunk, ami sajnos kimaradt, így egy góllal alul maradtunk.
Az utolsó három fordulóban már a Mád kezében van az első hely, 2 pontos előnyük birtokában botlaniuk kellene, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre. A még rájátszást érő második hely sorsa továbbra is a mi kezünkben van. 
 
Jövő héten Hajdúnánásra látogatunk a tabella második felében tanyázó Flamingo KLC-hez.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk