Legközelebbi eseményeink


Népes mezőnyök, MEAFC-sikerek

2017. november 06. (hétfő) 22:50

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Asztalitenisz Szövetség karöltve a Miskolci EAFC asztalitenisz szakosztályával rendezte meg azt a régiós nyílt versenyt, amelynek a borsodi megyeszékhelyen, az egyetemen, az E/4-es kollégium tornaterme adott otthont.

Jó érzés leírni, hogy az eseményen régen látott népes mezőnyök álltak rajthoz! A férfi egyesben például egy fő híján kereken hetvenen indultak, és a párosoknál is csoportmérkőzéseket kellett rendezni a főtáblás csatározást megelőzően.

Egyébként pedig hazai, miskolci, egészen konkrétan egyetemi sikereket jegyezhettünk fel, mind a két számban a MEAFC sportolói diadalmaskodtak. Egyesben szinte előre ki lehetett volna adni az aranyérmet és a serleget a kínai Li Hongyang részére, aki a legkisebb megerőltetés nélkül verte végig a magyar mezőnyt. Tette ezt úgy, hogy szinte csak adogatott, labdáinak a lekezelése megoldhatatlan gondot jelentett az ellenfelek számára. Felmerül a kérdés, mi lett volna, ha még pörget is néhányat?

A döntőben ózdi ellenfélre akadt, ám Fükő Zoltán sem tudta megkérdőjelezni a kínai játékos sikerét. Elismerést érdemel Dolenszki István harmadik helyezése, ő kitett magáért, a végére azonban elfáradt.

Párosban sem tudta egyetlen egység sem megkérdőjelezni a miskolci sikert. Érdekesség, hogy az első négy között három olyan páros is található, amelyben csak a MEAFC versenyzői szerepeltek!

 

Eredmények:

Férfi egyes: 1. Li Hongyang (Miskolci EAFC), 2. Fükő (Ózdi VSE), 3. Dolenszki (Miskolci EAFC) és Koncsik (Brassai Tiszaújváros).

Férfi páros: 1. Li Hongyang, Tóth Tamás, 2. Dolenszki, Mészáros, 3. Novák, Szép (valamennyien Miskolci EAFC) és Danczinger, Koncsik (Ózdi VSE, Brassai Tiszaújváros)

 

D. L.

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk