Legközelebbi eseményeink


Sikerrel vettük a Szolnoki akadályt!

2020. február 17. (hétfő) 19:03
Munkában a MEAFC sánc Munkában a MEAFC sánc

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 - MEAFC-Miskolc felnőtt

A mögöttünk hagyott hétvégén felnőtt csapatunk a Keleti csoport rájátszásának 2. fordulójában Szolnokon szerepelt a Szolnoki Sportcentrum NB2 vendégeként. 

Az első szettben játékunk kicsit döcögősen ment, de így is vezettünk végig ebben a játékrészben. A fialat szolnoki csapat egy percre sem volt megilletődve. Azonban ezt a szettet csapatunk nyerte meg 19:25 arányban.

A második felvonásban kicsit álmosan léptünk pályára. Ezt kihasználta a lelkes hazai csapat és szinte végig vezetett a szettben. A végjátékra viszont csapatunk a rutinjával és ütő erejével felzárkózott és meg is nyerte azt 19:25 arányban ismét.

Az utolsó felvonásra már a hazai oldalon elfogyott a lelkesedés csapatunk pedig már egy könnyed játékot mutatott. Így ezt a játékrészt is megnyerte 17:25 arányban és vele a mérkőzést is. 

 

Bacsó István vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Egy jó mérkőzést vívtunk a fiatal Szolnoki csapat ellen. Kisebb betegségek és a terem nagysága kicsit zavarta csapatunkat. Az ellenfél pedig fiatal kora ellenére cseppet sem volt megilletődve. Nagyon szépen dolgoztak a mezőnyben s a hálónál egyaránt. Mi a kezdeti nehézségeket, pont jókor az első szett végjátékában ráztuk le magunkról s nyertük meg. A második szett derekáig is bizonytalankodtunk, de itt is sikerrel vettük az akadályt. A harmadik szettet egyértelműen uraltuk. Így a győzelem egy másodpercig sem volt kérdéses. Gratulálok a csapatnak.’’

 

NB II Kelet rájátszás 2. forduló

Szolnoki Sportcentrum NB2 – MEAFC-Miskolc 0:3

MEAFC-Miskolc: Bagó, Surányi, Kozsla, Berkes, Molnár, Barócsi Csere: Szántai (liberó), Busák

 

Ezzel a győzelemmel eddig 100%-os csapatunk mutatója a rájátszásos szakaszban. A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk a Gödöllő alakulatát. 

Kedzés: 2020.02.22. 17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4 tornaterem

A mérkőzés facebook eseménye az alábbi linken érhető el.

 

Várunk minden kedves szurkolót! A belépés díjtalan!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk