Legközelebbi eseményeink


Szépen csillog az ezüst!

2019. december 02. (hétfő) 21:52

2019. december 1-jén az U13-as korosztályú versenyzőink Budapesten a MAFC vendégeiként léptek pályára.

Az első mérkőzésen  a házigazdák MAFC – Németh László csapatával kellett megmérettetniük magukat a fiúknak Az első szett elején kicsit bizonytalanul és kapkodva kezdtünk, de hamar lenyugodva stabil játékkal megnyerni a mérkőzést.

MAFC – Németh László - MEAFC - Arany 0 - 3

 

A második mérkőzésen  az Újfehértói SE csapatával játszottunk. A mérkőzést jó hangulat és stabil pontos játék jellemezte. Az egész mérkőzést parázs csata jellemezte, keményen küzdött mindkét fél a sikerért. 

MEAFC - Arany - ÚSK 3 - 0

 

A harmadik mérkőzésen a SZoESE csapatával küzdöttünk meg! A mérkőzés szó szerinti küzdelem volt hisz a döntőbe jutás volt a tét! Szoros mérkőzésen pontos és jó teljesítménnyel sikerült megnyerni a csatát. Így már a döntő egyik biztos résztvevőjeként vártuk ki lesz az ellenfél.

MEAFC - Arany – SzoESE 2 - 0

 

A negyedik mérkőzésen amely az első helyezettről is döntött Deja Vu érzés kerítette fogságába mind a csapatot, mind a szurkolókat hisz megismétlődött az előző forduló döntőjének párosítása. Ismét a DEAC csapatával kellett megküzdeni. Az előző DEAC - os összecsapáshoz hasonlóan alakultak az eredmények az első és második szettben. A harmadik felvonásra mindkét csapat hatalmas elszántsággal lépett a játéktérre. A két csapat fej - fej mellett haladt a végjáték felé, ahol a nagyobb „rutin” és kisebb fáradtsági szint a vendégek sikerét hozta. Ennek a sikernek köszönhetően megszerezték a torna első helyezését. Csapatunk a második helyen zárta  a tornát!

MEAFC - Arany - DEAC  1 - 2

 

Helyezések:

  1. DEAC
  2. MEAFC - Arany
  3. MAFC – Németh László.
  4. SZoESE
  5. Újfehértói SE 
  6. MEAFC - Bársony 

 

Csapat tagjai: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Galajda Zétény.

Edző: Varga László Mihály

 

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC - Bársonynak!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk