Legközelebbi eseményeink


U18-as fölényes futsal győzelem az NB1-es bajnokság nyitófordulójában

2019. szeptember 29. (vasárnap) 22:52

U18-as futsal csapatunk fölényes győzelmet aratott az NB1-es bajnokság nyitófordulójában Mád ellen. A mérkőzés egész végig a mi szemszögünkből jól alakult, 5-2-es félidei eredményt követően 10-4 arányban sikerült megnyernünk a mai rangadót. 

Csapatunk felállása a mai mérkőzésen:

Bónis - Hadházi, Dlehány, Sipos, Rostás

Cserék: Kocsis, Leczó, Molnár, Ambrus, Erős, Budai

Gólok: Budai G. 3, Rostás 2, Erős 2, Ambrus, Sipos, Dlehány

 

Cservenyák Ádám vezetőedző értékelése a mérkőzésről: Mielőtt elkezdeném az értékelést, először is gratulálni szeretnék három játékosunk hétfői bemutatkozásához a felnőtt csapatba! 

A mai nap már a mérkőzés elején sikerült kialakítani a mezőnyfölényünket ami az egész találkozóra jellemző volt. Örülök, hogy nem kapott el minket a tipikus első meccs érzet ami betudható annak, hogy a játékosok már régóta ismerik egymást és sokat játszanak, játszottak együtt. Talán a siker kulcsa, hogy védekezésben egységesek, támadójátékban hatékonyak tudtunk lenni, a kapusaink pedig gyakori szavaimmal élve pedig hiba nélkül ,,fogtak mint a zöld festék”. Ha a mai játékunkat át tudjuk menteni a következő mérkőzésekre akkor szép szezon állhat előttünk. Nehezítő körülmény lehet, hogy több meghatározó játékosunknak nagypályás elfoglaltságok miat egy-egy meccset ki kellesz hagynia. Ma szerencsére a lehető legjobb keretünkel tudtunk felállni. Ma legalább olyan jók voltunk mint a ,,mádi bor hatásfoka”. Bízok benne ez legközelebb is így alakulhat majd. Minden csapat álma talán egy ilyen nyitómérkőzés! Gratulálok a játékosaimnak és sok sikert kívánok a felnőtt csapatunk holnap esti mérkőzéséhez.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk