Legközelebbi eseményeink


Újoncok, de nem kezdők

2020. június 15. (hétfő) 07:39

Röplabda NB I Liga 2020-2021 - MEAFC-Miskolc

A következő szezontól már magasabb osztályban, az NB I-ben folytatja a MEAFC férfi röplabdaegyüttese.

A klub az osztályváltást elérő keret jelentős részét egyben tartotta, de már új vezetőedzővel készülnek a bajnokság – jelenleg még nem ismert – rajtjára. Az egyetemi klub másik sikertörténete, hogy az utánpótláscsapatokban több mint 100 gyermek tanul röplabdázni.

A járványhelyzet miatt meghozott egészségügyi korlátozásokat követő leállás a röplabdában azt jelentette, hogy a csapatok nem edzettek, a szövetség befejezettnek nyilvánította a bajnokságokat, így az NB II-es szezont is.

Itt szerepelt a már 7 éve működő MEAFC férfi együttese, munka és tanulás mellett röplabdázó játékosokkal. A bajnokság leállításakor a tabellát vezető miskolci csapat álláspontja egyértelmű volt: vállalják az NB I-et. Barócsi Ákos szakosztályvezető a Miskolc Televíziónak elmondta, azonnal jelezték a szövetség felé, hogy szeretnének az első vonalban szerepelni.

– Jól jött ki, hogy bővítették is a létszámot, összesen három újonc lesz az élvonalban – tette hozzá.

A járvány kitörése előtt Nyíregyházára utazott volna a csapat egy rangadóra – de lesz még lehetőségük a MEAFC-os fiúknak nagy meccseken szerepelni, akik izgatottan várják a folytatás, immár tehát az NB I-ben. Ami nem lesz majd teljes újdonság, hiszen, a fiatalok mellett, a keret 90 százaléka szerepelt már ebben az osztályban és vannak közöttük korábbi magyar bajnok játékosok is.

A tervek szerint augusztusban elkezdődőnek az alapozó edzések. Újoncként a legfontosabb cél a bennmaradás elérése lesz.

 

Forrás: minap.hu

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk