Legközelebbi eseményeink


Vasárnap Szigetszentmiklóson vendégeskedik a MEAFC-Miskolc

2018. október 20. (szombat) 20:10

Október 21-én, vasárnap este a BKG-Príma SE otthonába látogat a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A szigetszentmiklósi vendégjátékra kellő elszántsággal készülnek Drahos Gábor tanítványai. Ezúttal is a fiatal mestert kérdeztük az összecsapás előtt.

- Hogyan  töltöttétek ki a legutóbbi, sajnos vereséggel végződött mérkőzés utáni plusz napokat? Szükség volt-e speciális gyakorlásra, egyéni foglalkozásra? 
- Összességében ezúttal sem lehetett panaszom a csapatra, hiszen majdnem a kellő ideig érlelték a meglepetést a MAFC ellen. Az látszik, hogy fizikálisan végig bírjuk a nagy tempót is, a hiányzó koncentrációs rutin pedig  az elvégzett munka révén idővel és fokozatosan majd betoppan.

- Hogy álltok a sérültekkel, hogy néz ki most a maródiak listája?
- A csapat nem sopánkodik, mert abban a belső kommunikációban szocializálódik, hogy aki harcra kész, az a pályán megtesz mindent a társaiért, legyen szó ép, vagy sérült játékosunkról. Tóth Viktor sérülése sajnos komoly, így rá hosszú ideig nem számíthatunk, viszont Szepesi és Galló javuló lábai már csak a hivatalos orvosi jóváhagyásra várnak.

- A BKG-Príma SE otthonában milyen fogadtatásra számítotok? 
- Véleményem szerint a liga legösszeszokottabb csapatához látogatunk, akik jól és eredményesen olvassák egymás mozgásait a pályán. Modern kosárlabdában tudatosan használják erősségeiket, ahol mindenki a saját szerepkörét igyekszik jól megoldani. Külföldi játékosukat lecserélték a napokban, így az új amerikai magasemberük ellenünk mutatkozik be először.

- Hogyan lehetne a saját javatokra fordítani ezt a derbit?
- Tovább akarnánk vinni a saját munkánkat azzal, hogy a konkrét taktikai feladatokat minden poszton kijjebb tolnánk. A mezőnysorunkra komoly feladat hárul, ahol kulcskérdés lehet a távoli dobások kordában tartása. A hétközi edzőmeccsen igyekeztünk modellezni pár lehetséges szituációt, amit a folytatásban tovább kell csiszolnunk. A lényeg viszont nekem az, hogy a fiúk ezúttal is a kellő elszántsággal készülnek a BKG elleni mérkőzésre!

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk