Legközelebbi eseményeink


Vissza kell rázódnunk a megfelelő ritmusba

2018. január 20. (szombat) 10:39

Gyermek kupa, Alapszakasz 4. forduló, 2. régió, "G" csoport

MEAFC Kossuth – MEAFC Vidrák 47-44 (14-8, 8+5-11+5, 13-14, 7-6)

MEAFC: Dudás (13), Holló (12), Kiss F. (11), Kiss Z. (7), Szeniczey (3), Rozmán (1), Hazadi, Hegyi, Kovács, Ling, Szihalmi, Sziklai. Edző: Béres Dávid.

Miskolc: Tisza (9), Demeter (6), Szabó (6), Kmeczó (5), Buronyi (4), Nagy (4), Trizner (4), Turcsán (3), Gyarmati (1), Orosz (1), Rem (1), Hienrich. Edző: Lugosi Zsuzsa.

 

DVTK- ÉLKSK Encs - MEAFC Kossuth 48-25 (13-12, 17+3-0+3, 8-2, 7-8)

Encs: Keller (15), Juhász (13), Kiss A. (9), Vaszily (5), Kocsis (2), Veréb (2), Kiss B. (1), Szántó (1), Brenner, Szemkó, Tóth, Zádori. Edző: Vajkó Richárd.

MEAFC: Kiss Z. (9), Kiss F. (8), Holló (4), Rozmán (2), Hazadi (1), Kovács (1), Hegyi, Kovács, Ling, Szeniczey, Szihalmi, Sziklai. Edző: Béres Dávid.

 

Béres Dávid, edző: Első mérkőzésünket klub vetélytársunk ellen vívtuk meg. Még mielőtt feldobták volna a labdát, már akkor nehéz mérkőzésre számíthattunk. Fej-fej mellett haladt a két csapat, voltak szépen kidolgozott helyzeteink és a legfontosabb, hogy egy csapatként játszottunk. Az utolsó negyedben egy-egy rossz döntés meghozása végzetes is lehetett volna a mérkőzés kimenetelét tekintve. Mi egy hajszál híján kevesebb rossz döntést hoztunk, mint az ellenfelünk, amely az utolsó negyed végét jelző dudaszóig a végeredményen meg is látszódott. A két edző közti különbség döntött. Viccet félretéve a kilátogatott nézők buzdítása, a srácok győzni akarása meghozta számunkra az áhított győzelmet! Gratulálok a másik csapatnak, mert egy ki-ki meccset játszhattunk és győzni akarásból egyik oldalon se volt hiány!
Második mérkőzésünket az encsi csapat ellen játszottuk. Nem sok pihenőnk volt az első meccs után. Látszott a fiúkon a fáradtság és a dekoncentráltság. Amire az első mérkőzésen odafigyeltünk és jól csináltuk, ezen a mérkőzésen ellenkezőleg történt, sok eladott labda, lépés hiba, kihagyott helyzetek, amely az eredményen meg is látszódik.
Összegzésül, az újév első fordulója volt, sok volt a pihenéssel töltött időszak a két ünnep között. Újra bele kell rázódnunk a megfelelő ritmusba. Ha azt az akarást és koncentrációt tudjuk nyújtani a következő fordulókon, mint az első mérkőzésünkön, az rendkívül biztató jel lenne a jövőt tekintve!

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk