Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U16

Tanulságos mérkőzést játszottak kadettjaink

Fiú kadett Regionális bajnokság, “C” csoport, Kelet régió

MEAFC „B” – Egri VSI KOK 47-84 (8-17, 13-23, 11-20, 15-24)

MEAFC: Kosztoványi (16), Burján (9/3), Klaisz (4), Pallai (4), Sznagyik (4). Csere: Ladányi (4), Csépányi-Fürjes (2), Ács, Bozsik, Nagy, Vass. Edző: Gulyás László.
Eger: Zsófi Zs. (22), Kiss K. (17), Bíró B. (10), Szűcs (6), Kelemen Á. Csere: Vörös (11), Molnár (6), Karczag (2), Kelemen B. (2), Kiss (2), Tolnai (2). Edző: Laczi Zsolt.

Gulyás László, edző: Csoportunk egyik legjobb képességű csapatával találkoztak fiatal kadettjeink. Nagyon hasznos és fontos volt számunkra ez a mérkőzés, mert ellenfelünk tükröt állított elénk, így jobban láthattuk hibáinkat. Az a rendszer, amiben szeretnénk majd játszani, sajnos a támadásban nyomokban sem volt felfedezhető. A védekezésünk is csak helyenként volt olyan, amilyet elképzeltünk. Az, hogy nem működött a játékunk csak részben volt az ellenfélnek köszönhető, egyénileg nagyon sok rossz döntést hoztunk és sajnos a harcossággal sem lehettem teljesen elégedett. Rengeteg munka vár ránk és nagyon sok ilyen meccsre van még szükségünk, hogy mindenki megértse, mit várok el tőle.