Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Két győzelem a hazai tornán és 3.hely az alapszakaszban!

U20-as fiú röplabdacsapatunk november 12-én a Jezsuita Gimnázium tornatermében fogadta a Malév SC és a Szegedi RS csapatait az alapszakasz utolsó fordulójában.

Varga László együttese mindkét mérkőzését megnyerte. Előbb a Malév csapatát győzték le 3:0 arányban majd a szegedi csapatot 3:1 arányban. Ezzel a II.osztályú bajnokság alapszakaszának harmadik helyét szerezték meg 2 ponttal lecsúszva az osztályozót érő második helyről.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – Malév SC   3:0

Voltak jó megmozdulásaink, de volt sok hibánk is! A legnagyobb, hogy a koncentrációt és fegyelmet nem tudjuk stabilan fenntartani, így eléggé sokat ülünk azon a bizonyos hullámvasúton! Az alapszakasznak vége, de még most jön a második felvonás a középszakasz, itt kell jól teljesíteni és a bajnokság végére oda érhetünk a dobogóra, de addig még sok munka vár ránk!

MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE  3:1

Kicsit izgalmasabbra sikerült a mérkőzés, mint szerettük volna, itt sem játszottunk hibátlanul, de a lényeg a győzelem meglett. Örömömre szolgál, akik lehetőséget kaptak azok éltek is vele. Van még min dolgozni és remélem az újabb tagok is stabil játékossá válnak a középszakasz idejére!

MEAFC-Miskolc U20: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf Károly, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Szabó Péter Gergő, Gombkötő Ábel Marcell, Gál Levente Máté, Vad Levente, Tordai Bence, Juhász Máté, Halmai Gellért, Tóth Enoch Attila