Legközelebbi eseményeink


A fő cél a rutin megszerzése

2019. október 09. (szerda) 20:00

A 2019/2020-as idényben első ízben indítottunk U17-es korosztályban csapatot. Ebben a korosztályban nem is az eredmény a fontos, hanem a mérkőzések hangulatainak megszokása a rutin megszerzése.

2019.09.29-én hazai környezetben mutatkozhattak be a fiaink. A Bzek László Országos Serdulő bajnokság A2-es jelű csoportjába. Ahol többek a közt a VRC Kazincbarcika, Szolnok és az Újfehértói SK is szerepel. 

Az első mérkőzésen rögtön a barcikai fiatalokkal kerültek szembe játékosaink. A vendégek rutinosabb játékosokból álltak, mint mi. Azonban így is méltó ellenfelei voltunk Vegyésznek. Szoros szettekben 3:0 arányban maradtunk alul. 

A második mérkőzésen a Szolnok következet. Itt már jobban kijött, hogy a vendég gárda össze szokottabb és erősebb játék erőt képviselt. Valamint csapatunk játékosai bátortalanabban is játszottak. Így ezt a mérkőzés is 3:0 arányban elvesztettük. 

A nap utolsó mérkőzésén az Újfehértó következet. Az első szettet magabiztos játékkal 25:15 arányban hozta csapatunk. A második felvonásban egy nagyon szoros küzdelem szemtanúi lehettek a nézők, amely során 26:24 arányban maradtunk alul. Az utolsó szettben (ne felejtsük el ebben a korosztályban csak 3 játszmát játszanak a csapatok) is fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a jobban koncentráló kevesebbet hibázó vendégek végül behúzták ezt a játszmás és vele a mérkőzést is. 

 

Veresné Gáspár Éva nyilatkozata a tornáról: 

Első mérkőzés Kazincbarcika csapata ellen: 3:0 vereséggel végződött. Kezdeti állásrendi bizonytalanság és az ellenfél 6 pontos vezetése után sikerült felvenni a csapatnak a ritmust, a harmadik szettben megszorongattuk ellenfelünket, 23 pontot tudtunk ellenük szerezni.

A második mérkőzés a Szolnok csapata ellen, szintén 3:0-ás vereséggel végződött. Ez esetben jóval nagyobb technikai, erőnléti különbség mutatkozott a két csapat között. Összesen 31 pontot gyűjtöttünk ellenük.

A harmadik mérkőzést Újfehértó ellen egy sima első szett után 2:1-es vereséggel zártuk. Sok egyéni hiba, erőnléti hiányosságok és mentális gyengeség miatt vesztettük el ezt a mérkőzést.

A vereségek okai: alapérintésekkel is problémái vannak a játékosoknak, center ütések nem voltak, 2-es 4-es ütők sikertelenek voltak, a nyitásfogadások pontatlanok.

Nagyon nagy a hátrányunk mind technikai-taktikai tudás, mind az erőnlét tekintetében!

 

Buzek László U17 férfi Országos Serdülő Bajnokság

VRCK I. – MEAFC-Miskolc  3:0

MEAFC-Miskolc – Szolnoki Sportcentrum ’A’  0:3

Újfehértói SK – MEAFC-Miskolc 2:1

MEAFC-Miskolc U17: Sztupjár Kristóf, Feke Balázs, Lénárt László, Kruzseczky Csaba, Kocsis Szilveszter, Buri György, Szabó Péter Gergő, Takács Zoltán, Nagy Levente, Pohodzik Armand, Lieszkovszky Balázs, Dócs Patrik

Edző: Veresné Gáspár Éva

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk