Legközelebbi eseményeink


A MEAFC másodszor is legyőzte az Egert

2018. augusztus 28. (kedd) 12:16

Hazai környezetben fogadta az Eger együttesét hétfőn este a MEAFC  NB I/B-s férfi kosárlabda csapata. A házigazdák ötödik edzőmérkőzésükön – az egri vendégjáték után - másodszor is legyőzték az azonos osztályban szereplő hevesieket.

A MEAFC ezúttal a Tóth Gábor által trenírozott U20-as csapat játékosainak egy részével, illetve Brugós Olivérrel vette fel a harcot az egriek ellen. A gárda többi tagja Drahos Gábor vezetőedzővel külön edzésen vett részt és videó-elemzést tartott.

Az első két negyeden megosztoztak a felek, melyek közül ekkor még az Eger állt jobban. A harmadik játékrész miskolci sikerrel ért véget, míg a remek hazai hajrát hozó befejező negyed eldöntött minden addigi kérdést.

 

MEAFC – EKE Eger    88-75 (26-20, 15-26, 16-12, 31-17)

Miskolc, Egyetemi körcsarnok

MEAFC: Orliczki Márton (6), Szegedi (9/6), Szanyi (16/6), Szőke (4), Brugós (15/12). Csere: Orliczki B. (16), Homoki (20/3), Hartmann (2). Edző: Tóth Gábor.

EKE Eger: Mészáros (5/3), Veres (4), Szabó (5/3), Bürgés (3/3), Ungi (2). Csere: Máté (7), Szicsák (15), Megyes (3/3), Pomázi(-), Illés (4), Papp (10/6), Varga (17). Edző: Váczi Péter

 

Tóth Gábor: - Ahhoz képest, hogy ebben a szerkezetben, illetve felállásban először játszott az U20-as csapatunk, egész bíztatóan mozogtak a fiúk. Kis létszámunk ugyan majdnem megbosszulta magát, de a negyedik negyedben mutatott jó támadójátékunk jó dobószázalékkal párosult és ez meghozta számunkra a győzelmet. Úgy gondolom hogy jó erőfelmérő volt ez a srácoknak. Természetesen dolgozunk tovább a hibák kijavításán, mert azért abból is akadt bőven, de a felkészülés ezen szakaszában ez természetes.

Váczi Péter: - A sokkal motiváltabb MEAFC megérdemelten nyert. Soha többet nem engedhetjük meg, hogy ellenfelünk motiváltabb legyen nálunk, ha idén nyolcba akarunk kerülni a bajnokságban. Ami tetszett, hogy próbáltuk egymásnak a minél jobb helyzetet kialakítani, de néha már túlzásba estünk ezen a téren. Főleg alsó poszton Varga Imre lehetett volna egyeduralkodó, de a gyakorlás címszóval kissé visszafogta magát és több helyzetben inkább mást próbált helyzetbe hozni. Jár a gratuláció vendéglatóinknak. Nekünk még sok a dolgunk. Jó, hogy ezeken a mérkőzéseken láthatjuk a hibáinkat, melyeket igyekszünk mielőbb orvosolni.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk