Legközelebbi eseményeink


A Vasas Akadémia érkezik csütörtökön!

2019. október 28. (hétfő) 17:52

A MEAFC-Miskolc kosarasai ismét hazai környezetben lépnek pályára.

Két győzelem után három vereséget szenvedett el zsinórban a MEAFC-Miskolc NB I/B-s kosárlabda csapata. Az egyetemisták jó rajtját beárnyékolta legjobbjuk, az amerikai Thornton sérülése. Hiányát nem tudták eredményesen pótolni, így a most következő találkozón kellene javítaniuk a mérlegen. 

A Vasas személyében egy kortalan és rutinos gárda érkezik Miskolcra. Bár nem öreg a csapatuk, mégis sok kiváló – két éve bajnoki döntősök voltak - eredményt begyűjtöttek már.

Legutóbbi találkozójukat úgy nyerték meg a Budapesti Honvéd ellen (110-91), hogy Moravcsik, Debreceni, Kelenföldi, Andrássy, Csík, Steier és Sólyom is 10 pont fölött dobott.

Tavaly Miskolcon épp Mikuláskor egy nézőcsúcsot „lopott meg” a Vasas, hiszen az első félidőben állva hagyva a Miskolcot, végül 76-82 arányban nyerni is tudott.

A találkozó rendhagyó módon csütörtökön lesz a Körcsarnokban. A 17:30-kor kezdődő mérkőzésre ingyenes a belépés.

 

Drahos Gábor (MEAFC-Miskolc): Majd kiderül, hogy játszik e már mindenki nálunk. Tény, hogy egész más a rendes játékunk, ha komplett a keret. Felkészülünk és dolgozunk becsülettel, ahogy eddig is. 

Faragó Péter (Vasas Akadémia): A mérkőzéstől azt várom, hogy a szokásos mentálisan felkészült állapotban utazzunk és játszunk, ahogy általában idegenben tesszük. Úgy készülünk, hogy mindenki játszik a hazaiaknál. Ebben a bajnokságban már hangsúlyoztam is hogy nagy szerepe van az idegenbeli sikereknek. Meglátjuk, hogy mire leszünk képesek negyedik nekifutásra.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk