Legközelebbi eseményeink

A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) brüsszeli központjában október 7-11. között zajlanak a 2016. évi Egyetemi Világbajnokságok (EVB) pályázatainak prezentációi. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a Miskolci Egyetemmel közösen, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség (MTFSZ) és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával tájékozódási futó sportágban adott be pályázatot. A FISU Értékelő Bizottsága (Leonz Eder FISU alelnök, Luciano Cabral FISU alelnök, Paulo Ferreira EVB igazgató) október 7-én hallgatta meg a Kovács György MEFS főtitkár-helyettesből és Rakaczki Zoltán Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club elnökéből álló magyar küldöttséget.

A Miskolci Egyetem a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel közösen, Miskolci városának és a Magyar Tájékozódási Futó Szövetségnek a támogatásával pályázatot adott be a 2016-os Egyetemi Tájékozódási Futó Világbajnokság megrendezésére. A pályázati anyag prezentációjára október 7-én, döntésre november 9-én kerül sor. Ennek apropóján idézzük fel az 1951-ben alapított, a MEAFC legsikeresebb szakosztályának eredményeit.

Az I. osztályban szereplő MEAFC csapata a 22. fordulóban 3 – 3-as döntetlent játszott a Német Nyomda csapatával, jelenleg a 3. helyen áll.

A III/Keleti csoportban szereplő MEAFC 2 az éllovas FC Derby csapatát fogadta és 2 – 3 arányban maradt alul, de így is a tabella 2. helyén áll.

A Miskolci Egyetem csapata nyerte az Egyetemek Kupája – A Mesterhármas III. állomását, ezzel megnyerve az egész sorozatot, elhódítva az Egyetemek Kupája bajnokának járó serleget.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk