Nyomtatás

Biztos a továbbjutás a regionális döntőbe

2017. december 20. (szerda) 16:58

Fiú Junior, Alapszakasz, Regionális bajnokság, Kelet régió - Felsőházi "B" csoport

Tiszaújváros PHOENIX KK - MEAFC "A"    59 - 69  (16-20, 13-16, 16-21, 14-12)

Tiszaújváros: Molnár (21/12), Illés (12), Jónás (7), Lenke (2), Taskó. Csere: Eremiás (13), Berta (4), Balogh, Cservenák, Eke, Orosz. Edző: Benőcs Viktor.

MEAFC: Orliczki (19/3), Pap (16/3), Hartman (14), Szegedi (5/3), Gadus (4). Csere: Marton (11), Nagy, Szolnoki, Szőke, Sztankovic, Váradi.  Edző: Vukicevic Milen.

 

Vukicevic Milen, vezetőedző: Ma egy nagyon fontos mérkőzést játszottunk a továbbjutásunk érdekében. Ez a nyomás látszódott a játékunkon, mert sok hiba becsúszott védekezésben és támadásban is, de a fiúk mindent megtettek a sikerért, ami többnyire a kemény védekezésnek köszönhető. Faultproblémákba is kerültünk, de ezt is taktikai módon oldottuk meg. Támadásban mindig akadt valaki, aki a döntő pillanatokban segített a csapatnak átvészelni a mélypontokat. Ez a győzelem biztos továbbjutást jelent a regionális döntőbe (függetlenül az utolsó két mérkőzéstől), ezért is szívből gratulálok annak a pár embernek, aki rendszeresen járt edzésre és megtett mindent a csapatért.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk