Legközelebbi eseményeink


Búcsú a MEFOB selejtezőjében, irány a KEK a hétvégén!

2019. február 27. (szerda) 18:55

Férfi röplabda MEFOB csapatunk a Nyíregyházi Egyetem csapatával küzdött meg a MEFOB négyes döntőbe kerülésért.

A csapatok először Nyíregyházán találkoztak (2019.02.18.) a mérkőzésről elmondható, hogy csapatunk végig megilletődve és kevés önbizalommal játszott. Egyedül az utolsó szettben tudta megszorongatni a végig magabiztosan játszó hazai gárdát. Így a mérkőzést a Nyíregyházi Egyetem nyerte 3:0 arányban.

A visszavágóra hazai környezetben 2019.02.25-én került sor az E/4-es kollégium tornatermében. Ezen a mérkőzésen csapatunk játéka már javulást mutatott, főként az első két szettben ment igazán a játék, hiszen a másodikat meg is nyerte. Ám sajnos a bravúr nem sikerült csapatunk koncentrációja alább hagyott így ezt a mérkőzést is a nyírségi csapat nyerte 1:3 arányban.

A csapat tagjai: Gönczi Soma, Bubenkó Ákos, Kormos Dávid, Kormos Balázs, Fehér Dávid, Klein Péter, Soltész Bence

Edző: Barócsi Ákos

 

Így csapatunknak véget ért e MEFOB. Ám egyetemistáinknak hátra van még a 2019.02.28 és 03.02. között megrendezendő 10. Kárpát-medencei Egyetemek kupája (KEK). Ahol második évben képviselteti magát a röplabda sport és ahova először nevezett csapatunk.

A csütörtöki napon derül ki, hogy mely csapatokkal kerültünk egy csoportba.

Részletes információt a Facebook, illetve Instagram oldalunkon közlünk.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk