Nyomtatás

Egységben az erő!

2020. február 13. (csütörtök) 06:25
Győzött a szív és az akarat Győzött a szív és az akarat

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 - MEAFC-Miskolc felnőtt

Február 8-án a rájátszás 1. fordulójával folytatódott az NB II-es bajnokság keleti régiója. Felnőtt csapatunk hazai környezetben fogadta a GLP Nyíregyházát. A forduló előtt a vendégek 2 ponttal előzték meg csapatunknak. Így mindenképpen győzni kellett ahhoz, hogy megelőzzük őket a tabellán. 

Ennek tudatában léptek pályára a srácok. Már az első pillanattól kezdve magához ragadta csapatunk a mérkőzést irányítását. Igaz a szett első részén egy darabig fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám egy idő után sikerült a rutinosabb játékosainknak felőrölni az ellenfelet. Jól nyitottunk ebben a felvonásban Berkes Zoltán kiemelkedett ezen a téren, így a vendégek nagyon nehezen tudtak támadást kialakítani, ha ez mégis sikerült a sáncmunkák vagy mezőny munkák abszolút a helyén volt. Így az első felvonást 25:12 arányban hozta le csapatunk. 

A második felvonásban is csapatunk akarata dominált. Viszont a végjátékba csúsztak hibák, rossz feladások és támadás befejezések. Így a vendégeket sikerült visszahozni a mérkőzésbe csapatunknak. Így majd 100 néző aki ellátogatott erre a mérkőzésre egy igazán izgalmas végjátékot láthatott. Ahol szerencsére ismét a rutinunk az akaratunk a szívünk és az egymásért a csapatért való küzdés győzött és vele együtt mi is. 27:25 ide. 

Kezdődhetett a harmadik etap. Ez a szett már egy teljesen megnyugodott koncentrált és a játékot élvező csapatot mutatott hazai részről. Esélyt sem adtak játékosaink a nyírségieknek arra, hogy akár egy percig elhiggyék, hogy van még keresni valójuk ezen a mérkőzésen. Így ezt a játékrészt is megnyerte csapatunk 25:15 arányban és ezzel a mérkőzést is 3:0 arányban.  

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzésről: ,,Az első erőpróbán túl vagyunk! A csapat a rájátszás első mérkőzésén megmutatta a rutin felül tud emelkedni a fiatalos lendületen. Kiválóan kezdtük a mérkőzést és kiválóan fejeztük be. Kulcspillanatokban sem remegtünk meg. A mérkőzést kontrolláltuk, irányítottuk. A mai mérkőzés az akarat diadala volt. Gratulálok a csapatnak!”

 

NB II Kelet rájátszás 1.forduló

MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza 3:0

MEAFC-Miskolc: Bagó, Surányi, Kiss, Berkes, Busák, Barócsi

Cserék: Szántai (liberó), Kozsla, Molnár, Varga, Klein, Pallós

 

További eredmények: 

Szolnok Sportcentrum NB2 – Gödöllői RC 0:3

PSE Debrecen – Gyöngyösi RSE  0:3

 

A bajnokság állás az alábbi linken érhető el.

 

Nincs megállás csapatunk számára a következő fordulóban Szolnokra látogatnak a fiúk.

A mérkőzés február 15-én 16 órakor kezdődik a Tiszavirág Aránéban.

Képgaléria

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk